Жан Шейтанов е роден в сърцето на Стария Созопол преди

...
Жан Шейтанов е роден в сърцето на Стария Созопол преди
Коментари Харесай

Бизнесмен: От 32 години не съм виждал подобно нещо. Това е пълна простотия и родоотстъпничество

Жан Шейтанов е роден в сърцето на Стария Созопол преди 62 години, тук е израснал и живее със фамилията си. Собственик на паметен семеен ресторант. Той е измежду най-популярните поданици на красивото ни морско градче.

Ето какво сподели той за летния ни сезон пред уеб страницата Флагман.бг.

От 32 години имам бизнес, който, разбираемо, развъртвам най-вече през лятото. Имам 3 търговски обекта. Единият от тях работя независимо, другите два давам чартърен. Имаме ресторант и работим дружно със фамилията на щерка ми няколко супермаркета. Говорят какъв брой мощен бил сезонът в този момент, имало доста народ. Къде е този народ?!

Какъв е?! Ето ви действителната тъжна картина – от петък вечерта, за събота и неделя, идват с колите си хора от Средна България. Подчертавам, че всичките те са подредени, дружно с колите си, на Каваците, Градина и в Созопол. На плажа лежат за 2 дни общо. В делничните дни обаче спадът е двоен. Това е един от най-слабите сезони, които съм виждал през всичките тези 32 години в бизнеса. Ако не и най-слабият. Работят главно заведенията за хранене, кафенетата, сладкарниците и питателните магазини. Всички останали бизнеси са под всякаква рецензия.

Относно морето – мръсно било, умрели крави и риби от Украйна доплавали до крайбрежията ни, радиацията имало, не желая да разясня още доста сходни неуместни изказвания, популяризирани безконтролно из медии без посочени издатели и в обществени мрежи. Съжалявам, само че това е цялостна дивотия от наша страна и родоотстъпничество. Имам сътрудници в Гърция, гостуваме си. Казват ми – що за народ сте, в случай че при нас някой каже неприятна дума за туристическия ни артикул – ще го линчуваме.

Да, в Гърция да вземем за пример, имат доста по-голямо благосъстояние на риби и морски деликатеси, каквото тук няма по какъв начин да имаме, само че пък усрпяваме да заредим, тъй като не е надалеч, в последна сметка в България също не е неприятно обслужването, чистотата, цялостната ни визия като туристическа дестинация. Особено когато приказваме за съответствие сред качество и цена.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР