Жълтите павета пред сградата на Народното събрание ще бъдат пренаредени,

...
Жълтите павета пред сградата на Народното събрание ще бъдат пренаредени,
Коментари Харесай

Пренареждат жълтите павета пред парламента - Общество

Жълтите павета пред постройката на Народното събрание ще бъдат пренаредени, заяви Столична община. 

Екипи на общината установяваха разбърквания на жълтия паваж на дребни сектори от пътните платна на бул. „ Цар Освободител “ пред постройката на на Народното събрание. Възложено е на фирмата-изпълнител да сътвори организация за пренареждане на паважа в тези зони незабавно след стабилизиране на времето и подобаващи метеорологични условия, твърдят от общината.

При пренареждането ще се поправя надлъжната и напречната връзка с неремонтираните сектори. Това ще ограничи приплъзването на новонаредения паваж по посока на неремонтираното кръстовище при Българска академия на науките, в което има необятни фуги, позволяващи придвижване. Пренареждането на всички сектори, в което открито разбъркване, е за сметка на фирмата-изпълнител, прецизират от " Московска 33 ".

Обектът е част от главния ремонт на карето сред бул. „ Цар Освободител “, „ ул. Московска “, бул. „ В. Левски “ и ул. „ Г. С. Раковски “, който е в развой на осъществяване и не е признат от Столичната община. Гаранцията на ремонта е 5 години. 

" Широките фуги при неремонтираната част разрешават разбъркване на павета. Зоната ще бъде пренаредена от компанията, когато атмосферните условия разрешават ", уточни инж. Ангел Джоргов, зам.-кмет на Столичната община, по бТВ. Според него единствено при дребна част от пренаредените павета се е получило разбъркване.

„ По принцип трафикът е огромен. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват спирачки и вършат в допълнение изпитание върху настилката и прехлъзване – избутване “, изясни Красимир Цоклинов, представител на фирмата изпълнител.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР