Жалко за България и за усилията на трезвомислещите народни представители

...
Жалко за България и за усилията на трезвомислещите народни представители
Коментари Харесай

От последните минути! Радев връчва третия мандат на Христо Иванов, нови избори на 2 април

Жалко за България и за напъните на трезвомислещите народни представители в сегашния парламент, сподели почитан наш източник в Българска социалистическа партия

Президентът Румен Радев ще даде третия мандат за сформиране на държавно управление на Парламентарната група на „ Демократична България ” с ръководител Христо Иванов. Това ще стане в понеделник и окончателното решение за идния основен акт е взето преди броени минути. Това разбра Флагман от собствен източник, почитан в Българска социалистическа партия.

На „ Позитано ” №20 имали информация за самобитния жест към дясноориентираните хора, който президентът на процедура ще направи, с цел да си обезпечи спомагателна социална поддръжка. Тя ще му е нужна по отношение на подготвян от него нов политически план.

С връчването на мандата на Христо Иванов и съдружните му сътрудници в Демократична България е бил осведомен и Бойко Борисов. Той, откакто пресметнал какви са възможностите на ГЕРБ да вдигне още рейтинг до възможни нови изключителни избори при по този начин създалата се обстановка, нямал нищо срещу новата „ стиковка ”.

„ Извънредни парламентарни избори ни чакат на 2 април, това е пресметнато. Демократична България ще „ тупат топката ” до края на януари и на 1 февруари, сряда, ще бъдем разпуснати. Жалко за България и за напъните на трезвомислещите народни представители в сегашния парламент ”, сподели източникът на Флагман.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР