Жалки брътвежи на едни безсилни хора. Лъжа е, че темата

...
Жалки брътвежи на едни безсилни хора. Лъжа е, че темата
Коментари Харесай

ГЕРБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи такса за руския газ,проектът беше добър!Сега е лош

Жалки брътвежи на едни безсилни хора. Лъжа е, че тематиката " Балкански поток " е участвала на масата за договарянията. Това съобщи пред публицисти Теменужка Петкова от ГЕРБ.

 

" Ние нямаме терзания. Могат да вършат и да назначават колкото си желаят краткотрайни комисии ", сподели тя.

 

" Кога ППДБ са откровени - дали когато по искане на Асен Василев гласувахме таксата от 20 лв. на мегаватчаст за газа по " Балкански поток ". Тогава този план беше прелестен, в този момент е доста лош', разяснява Петкова.

 

" Пътната карта е ясна. ДАНС я даде на Кирил Петков, когато беше министър председател. Ако всички паметни бележки се гласоподаваха в Народното събрание, нямаше да остане време за законодателна активност. Решението за плана е взето без нито един глас " срещу " в Народното събрание. И към сегашния миг този план носи стотици милиони доходи за България ", добави зам.-председателят на парламентарната група ГЕРБ.

 

" Ако рецитираме опорни точки, има заплаха мозъкът ни да се трансформира в една дребна точка. Как сме заобиколили Украйна, в случай че преносът през Украйна не е спирал. Приходите до тази години от " Балкански поток " са 1,7 милиарда А инвестицията е 2,6 милиарда лева Отговорете си на въпроса по кое време ще се изплати ", сподели Томислав Дончев.

По думите му този план ще се изплати за 5 години.

 

" Това е презрян опит Народното събрание да се употребява за предизборни цели ", отсече той. И добави, че не би трябвало да се стига до такава степен Народното събрание да наподобява на " Съдебен спор ".

 

" Разбира се, че ще подкрепим основаването на такава комисия ", увери Дончев.

 

Даниел Митов е безапелационен, че войната в Украйна ще завърши зле за Русия. Той прикани да се спре с тази глупава теза, че " Балкански поток " е някаква причина за започване на войната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР