Иззети са парична сума, листа с изписани срещу тях имена

...
Иззети са парична сума, листа с изписани срещу тях имена
Коментари Харесай

Мъж е задържан при специализирана операция срещу престъпления против политическите права на гражданите

Иззети са парична сума, листа с изписани против тях имена и числа, тетрадка; В районно управление (на МВР) – Лом е формирано досъдебно произвеждане по член 167, алинея 2 от Наказателен кодекс след инспекция по сигнал за заплашване от страна на чиновник на община Брусарци
Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите е извършена през вчерашния ден на територията на районно управление (на МВР) – Берковица.

При извършени процесуално-следствени дейности от парцела на 48-годишен гражданин на село Бистрилица униформените иззели парична сума в размер на 2375 лв., седем листа с изписани имена и числа против тях, тетрадка, карта за принадлежност към политическа партия и 4 патрона. Извършено е претършуване и на притежаваните от мъжа два леки автомобила. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 167, алинея 2 от Наказателен кодекс и работата продължава под наблюдението на прокуратурата.

Междувременно чиновници от районно управление (на МВР) – Лом подхванали инспекция на сигнал, съгласно който на 15 и 18 септември чиновник на община Брусарци заплашил притежател на заведение в с. Василовци, че ще бъде съборен построеният от него заслон, в случай че не гласоподава за избрана политическа партия. Образувано е досъдебно произвеждане по член 167, алинея 1 от Наказателен кодекс, работата по което продължава под наблюдението на наблюдението на Териториално поделение – Лом при Районна прокуратура – Монтана.

В рамките на извършената интервенция чиновниците на реда са направили инспекции на 15 души, 10 моторни транспортни средства, два адреса и на разположение с престъпни прояви. Съставени са два акта за нарушавания на ЗДвП и сигнален протокол по член 65 от Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР