Иззеха ‪250 000 маски на Капитан Андреево“, отказаха на сърбин

...
Иззеха ‪250 000 маски на Капитан Андреево“, отказаха на сърбин
Коментари Харесай

Иззеха ‪250 000 маски на „Капитан Андреево“, отказаха на сърбин да влезе през ГКПП „Връшка чука“

Иззеха ‪250 000 маски на „ Капитан Андреево “, отхвърлиха на сърбин да влезе през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука " на 15 март към 14:15 часа за влизане в страната дошъл лек автомобил „ Ауди “, ръководен от сръбски жител. Граничните служители на реда поискали подпомагане от контрольор от РЗИ-Видин за премерване температурата на пасажера , която се оказала 38.5 градуса. На сръбския жител е публикуван отвод за влизане в страната.

На същия пункт за влизане дошъл лек автомобил „ BMW “, в който пътували четири румънски жители. Установено е, че един от тях е с температура 38.6 градуса. Служители от мобилната гранично-полицейска група на ГПУ " Брегово " са конвоирали автомобила в 17:20 часа за директно прекосяване до Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2.

На 14 март към 23:30 часа Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " дошъл за влизане в Турция товарен автомобил „ Мерцедес “ с лидер турски жител. По искане на чиновници от “Гранична полиция ” му е осъществена щателна митническа инспекция, при която са открити ‪250 000 защитни медицински маски. Те са конфискувани с квитанция, формиран му е акт за митническо нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР