Иззеха 700 литра алкохол при нерегистриран казан, съобщиха от Агенция

...
Иззеха 700 литра алкохол при нерегистриран казан, съобщиха от Агенция
Коментари Харесай

Иззеха 700 литра нелегален алкохол в Луковит

Иззеха 700 литра алкохол при нерегистриран котел, оповестиха от Агенция " Митници ".

На 23 февруари митническите чиновници правят инспекция на частен дом в Луковит.

Установено е, че в прилежащо помещение към парцела е разполагаем „ котел “ за преваряване на етилов алкохол, който не е регистриран като профилиран дребен обект за дестилиране.

В прилежащо помещение са открити 700 литра течност с тип и аромат на етилов алкохол в разнообразни туби с друга съдържимост без документи за обезщетен данък според Закона за акцизите и данъчните хранилища. Алкохолният артикул е конфискуван, като по случая се води следствие.

В рамките на месец - 18 януари -15 февруари при разнообразни инспекции са открили поредност от нарушавания на Закона за акцизите и данъчните хранилища, при които са конфискувани още 1455 литра алкохол без обезщетен данък.

Вследствие на осъществените митнически инспекции е арестувано и едно оборудване за преваряване на етилов алкохол. По случаите са формирани две досъдебни производства и са формирани седем акта за определяне на административни нарушавания.

Общото количество на арестувания от началото на годината наливен алкохол без документи за заплатен данък надминава 2300 литра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР