Изявленията за уж съсипаната руска икономика не отразяват реалността, наистина

...
Изявленията за уж съсипаната руска икономика не отразяват реалността, наистина
Коментари Харесай

Песков: САЩ не успя да смаже руската икономика

Изявленията за сякаш унищожената съветска стопанска система не отразяват действителността, в действителност има компликации, само че „ няма зло без положително “. Това сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, разяснявайки думите на прессекретаря на Белия дом Джен Псаки, че Съединените щати и техните съдружници са „ изцяло смачкали “ съветската стопанска система посредством глобите, предава ТАСС.

„ Не може да се каже по този начин “, акцентира Песков. Той призна, че „ съветската стопанска система минава през компликации “, само че добави, че това е и „ опция за развиване, за възобновяване, за реализиране на по-голяма самостоятелност, за основаване на нови промишлености и така нататък “.

„ Имаме една добра сентенция: „ Няма зло без положително. “ Опитваме се да използваме съществуващите компликации в наш интерес “, добави Песков.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апел на водачите на републиките на Донбас за помощ на фона на ескалация от украинска страна. Сред настояванията на Руската федерация са демилитаризация и денацификация на Украйна, безпристрастен и безядрен статут на тази страна, признание на принадлежността на Крим към Руската федерация и суверенитета на Донецката и Луганската национални републики. От своя страна Съединени американски щати, Европейски Съюз, Обединеното кралство и редица други страни постановиха наказания против Русия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР