Изявените спортисти Павлина Филипова, Светла Димитрова и Тони Петров ще

...
Изявените спортисти Павлина Филипова, Светла Димитрова и Тони Петров ще
Коментари Харесай

Стягат голям спортен празник в Берковица

Изявените спортисти Павлина Филипова, Светла Димитрова и Тони Петров ще бъдат специфични посетители на Спортен празник в Берковица. С ТВ водещия Договор за създаване на Европейската общност, който всички добре познават и като артист, участниците ще тестват спортните и танцовите си умения.
Събитието се провежда от Местната комсиия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни и Община Берковица. Мотото е " Спортът и положителните каузи - ръка за ръка " във връзка 17 май - Ден на българския спорт. В спортната демонстрация ще се включат всички учебни заведения на територията на община Берковица.
Сред гостите на празника е Павлина Филипова - гордостта на Берковица, Европейска шампионка от 2006 година и четвърта на Олимпиадата в Нагано през 1998 година В момента тя е треньор и учител по физическо образование и спорт.
Светла Димитрова пък е българска атлетка с европейски и международни трофеи, финалистка в Сървайвър.
Тони Петров - Шихан /професор по бойни изкуства/, 6 дан джу джицу, 4 дан карате, основен инструктор на ЦПКДК- Централен Полицейски Карате Джу Джицу Клуб, Вицепрезидент на Българската джу джицу Федерация.
Събитието ще се организира на 17 май (сряда), от 10:00 часа на стадион " Мрамор " в Берковица. Ако времето е дъждовно, спортният дух и въодушевление ще се пренесат във физкултурния салон на ПГ " Д-р Иван Панов ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР