Изявата й в Игри на волята предизвика истински фурор Сексбомбата

...
Изявата й в Игри на волята предизвика истински фурор Сексбомбата
Коментари Харесай

Тази популярна българка е първата участничка в новия сезон на Ергенът

Изявата й в " Игри на волята " провокира същински възторг

Сексбомбата от третия сезон на " Игри на волята " Паулина е една от звездните участнички в " Ергенът ", написа " България Днес ". Блондито, което е родом от Полша, се бори за сърцето на милионера Алекс. Паулина е добре познато име в родните среди. Преди години взе участие в " Гласът на България ".

Изявата й в " Игри на волята " обаче провокира същински възторг. Поли бе на крачка от успеха, само че в последна сметка остана трета в 3-ия сезон на формата. Сега мацката се впуска в ново премеждие. Паулина е една от участниците в новия сезон на най-романтичното риалити. Мацето от известно време е единствено и по тази причина взема решение да си опитва шанса.Надарената русокоска, която се изява и като певица, имаше случка със засукан юноша, само че в последна сметка Поли, както я назовават всички, изостави гаджето. Ергенът Алекс и мацката са лика-прилика - руси и синеоки. И съгласно русокоската си пасват идеално. Именно заради тази причина сексбомбата от " Игри на волята " взема решение да се запише за формата. Поли е натурална, без корекции. И впечатлява с естествен бюст и сочно тяло.Както е известно, всяка година има по-няколко девойки, които са известни отпреди " Ергенът ".

През предходната година това бе Джия, която е фолкпевица. В първия сезон пък победителката Виктория Капитонова бе нашумяла около " Мастършеф ". Иначе за сърцето на ергена Алекс ще се борят куп силиконки, издават нашите източници.Няколко много надарени девойки, минали през пластични хирурзи, са част от третия сезон на най-романтичното риалити. С едни гърди пред останалите, наподобява, са Марина, Симона и Анна-Мария. Трите имат много кубици в пазвите и хващат окото.

Разбира се, има и такива дами, които не са коригирали гърдите си, само че за сметка на това са надули джуки, скули и така нататък Такъв най-вероятно е казусът с Габриела. Мацката очевидно е уголемила джуките си. Интересното е, че предишния сезон дама със същото име имаше сходни корекции.Както всяка година, и през тази ще има участнички, които са изцяло натурални и естествени.

Продуцентите от години залагат на този метод, с цел да покажат, че нищо не може да размени натуралната красота.В същото време фотосите на шоуто са към края си. Ергенът Алекс към този момент е отсял огромна част от съперничките за сърцето му. Продукцията напълно скоро ще снима финалния епизод и водещият Наум Шопов и Ергенът ще се завърнат в България. Както е известно, през тази година, за разлика от предни, шоуто се снима в тузарска вила в Гърция.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР