Изявата на Филип Киркоров в Зала 1 на НДК се

...
Изявата на Филип Киркоров в Зала 1 на НДК се
Коментари Харесай

Изявата на Киркоров се отлага, Катя и Здравко от Ритон се оправдават - нямало как да му платят

Изявата на Филип Киркоров в Зала 1 на НДК се отсрочва. Както  предупреди, на 3-и ноември той трабваше да бъде част от концерта на дует " Ритон ". Приятелят и обичан артист на Владимир Путин тържествено разгласи в реклами по Българска национална телевизия и БНР, че кани българската аудитория на празник на Катя и Здравко от " Ритон ", като остави усещане, че ще е част от продукцията, идвал особено да поддържа приятелите си. В обществените мрежи обаче заплашиха, че ще отидат да го замерят с домати и яйца.

Пред през днешния ден Здравко от " Ритон " излезе от неловката обстановка и разяснява, че нямало по какъв начин да му платят. Версията е просто оправдателна, тъй като в изявите си в клипове по Българска национална телевизия някогашният брачен партньор на Алла Пугачова, която избяга от Русия и от зверския режим на Путин, с самоувереност разгласи: " Аз, Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу! Не пропускайте този празник! Ще бъде ужасно ".

" Той беше тук за 4 дни, по негови си работи. Влиза в студиото ни и сподели, че желае да ни запише анонсите, които правеше Драго Драганов. Катя му сподели: " Как ще го запишеш, като приказваш с акцент, не е на чист български ". Той ѝ отговори, че ще се постарае. Записа го на смешка. Това беше един шарж. Филип идва с антураж от 17 души, за които нямаме тези финансови благоприятни условия. Нашият шоубизнес не е задоволително богат, с цел да поканим Филип Киркоров да пее на концерта ни ", оправдава се Здравко от " Ритон ".   

Филип Киркиров е

неприкрит путинист и бранител на режима в Кремъл

До в този момент освен че не е осъдил зверствата в Украйна, само че и показва поддръжка за подлата съветска война освен против Украйна, само че и против Запада и цивилизования свят. За в този момент единствено Украйна и Литва са наложили наказания против него. Сенатът на Съединени американски щати единствено е обсъждал слагането му в черния лист, само че досега няма действителна възбрана. Медии настояват, че неотдавна Киркоров е бил в Съединени американски щати, с цел да продаде прозорливо свои парцели преди да му бъде наложена възбрана за влизане в страната. Въпреки че България е татковина на Киркоров, той в никакъв случай не е осъдил съветските хибридни интервенции и откровени обиди към страната ни, в това число и за " българска диря " при гърмежа на Кримския мост.

Беше проблематичен в тази ситуация и самият дует „ Ритон “, които включва в рекламата си много противоречива личност, защитаваща нацистки режим, оповестил публично България за зложелател. Да напомним още, че мъжката половина от дуета провокира скандал по време на тазгодишната „ Евровизия “. Без да е ясно по какви критерии той бе конфигуриран като оценяващ гениите, по време на гласуването се стигна до  тоталното разминаване сред вота на българската аудитория и българското жури. Напомняме, че журито не даде нито една точка на спечелилите – украинската група Kalush. Здравко пък до в този момент не се е стимулирал обществено, за какво " поразя " украинската ария.

Източници на Faktor.bg разясняват също, че Киркоров отсрочва присъединяване си в концерта на " Ритон " заради терзания от наказания и проблеми с Европейски Съюз. Той твърдеше, че идва в България да поддържа приятелите си, а приятелите му в този момент се оправдават, че нямат пари да му платят. Подкрепата към другари постоянно е безплатна, само че финансовите изражения в този момент се употребяват като предлог за анулацията на присъединяване му. Самоунижението за путинската " звезда " към този момент е реалност. Дано и българските му другари са осъзнали недостойната роля, която играят против демокрацията и свободна Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР