Изяжте лъжица масло преди купонаИма най-различни рецепти за справяне с

...
Изяжте лъжица масло преди купонаИма най-различни рецепти за справяне с
Коментари Харесай

Домашни средства срещу махмурлук

Изяжте лъжица масло преди купона
Има най-различни предписания за справяне с махмурлука, измежду които са горчиво кафе, доста вода, сок от грейпфрут (подпомага черния дроб), зелев сок (има витамин С и лактобацили), шкембе супа, айрян с баничка, сън. Особено изобретателни в това отношение са руснаците. В техния домакински справочник за справяне с махмурлука има марината от кисели краставички, лъжичка масло сред напитките, компрес с мая на главата и... още пиянство, на правилото “Клин чеп избива”.

Вода с мед

След сериозна вечер изпийте чаша хладка вода с 1 с. л. мед. Медът извлича токсините от организма, фруктозата в него оказва помощ по-бързо да се разгради алкохолът.

Лимонов сок

Добавете сока от 1 лимон в чаша хладка вода и изпийте на сутринта. Можете да добавите няколко капки лимонен сок и в кафето.

Коктейл с жълтък

Американците предлагат след препиване пикантен коктейл, наименуван “Щастливият Джон”. Той се състои от недопечен яйчен жълтък, сос Уорчестер, сос Табаско, сол и пипер.

Активен въглен

Активният въглен е доста добър като превантивно средство (1 таблетка на всеки 10 кг от тежестта би трябвало да се приема след празненство, преди лягане). Като незабавна помощ - същият брой таблетки би трябвало да се смачка, да се разтвори в чаша вода и получената примес да се изпие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР