Извратенякът Милен Александров от Средец, арестуван заради системното изнасилване на

...
Извратенякът Милен Александров от Средец, арестуван заради системното изнасилване на
Коментари Харесай

Шок в Бургас! Стъжниха живота на извратеняка Милен, правил оргия с жена си и малолетната си дъщеря

Извратенякът Милен Александров от Средец, задържан поради систематичното обезчестяване на 12-годишната си щерка, което доста постоянно било съчетано със секс оргия със брачната половинка му, бе доведен преди минути с белезници в Окръжния съд на Бургас, оповестява Флагман.

Днес трябваше да стартира разпоредителното съвещание, само че то бе отсрочено, тъй като жертвата му към този момент е събрала храброст и освен желае да се изправи против него в правосъдната зала, а и да участва на съвещанията. Тя щеше да го направи още през днешния ден, само че е възпрепятствана поради матура, на която се явява в този миг. Момичето прави всичко по силите си, с цел да излезе от гетото, да се образова и има естествен живот.

Доказателствата против Милен са доста съществени и той сигурно ще получи сериозна присъда. Срещу него е свидетелствала брачната половинка му, която твърди, че била принуждава да взе участие в сбърканите секс игри на мъжа си. По думите й той я заплашвал и пребивал, в случай че откаже да се включи в оргията.

Още по-шокиращото е, че развратните дейности са осъществявани неведнъж пред очите на други две малолетни деца на фамилията – момченце и момиченце, на които е обяснявано, че това са „ игри за огромни “ и скоро и те щели да бъдат включени в тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР