Известно е, че Продължаваме промяната използваше за партийна бърлога палата

...
Известно е, че Продължаваме промяната използваше за партийна бърлога палата
Коментари Харесай

Истината лъсна - ето защо семейство Лорер се изнесе от Чаталджа

Известно е, че " Продължаваме промяната " използваше за партийна бърлога палата на Асен Василев на ул. " Чаталджа ". В продължение на месеци постройката бе употребена като скрита щабквартира от Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Лена Бориславова и техните подчинени. Въпреки това, през последните седмици няма информация някой от тях да се е появявал там.

Нови клюки настояват, че сбирките на " Чаталджа " са били тотално спрени след скандал сред Даниел Лорер и Асен Василев. За всички бе ясно, че постройката се използваше освен от финансовия министър, само че и от заместник-шефа на Комисията по външна политика на Народното събрание.

След абсурда Лорер напуща бърлогата и сега живее в къща на улица " Чехов " №13. Интересното тук е, че се съмняват кой заплаща наема за тази къща, в която депутатът от " Промяната " живее със брачната половинка си Виолета и двете им деца. Тук може да се е получила лека неправилност в номерацията, защото къщата, за която се загатва, е на №11, а не на 13, както се твърди. Не е напълно ясно дали Лорер са новодомци на №11 или №13.

Вътрешен източник оповестява също, че след разрива сред Василев и Лорер, някогашният министър на нововъведенията и растежа се оплакал пред фризьорката на брачната половинка си Виолета, че доста обичал квартала към " Чаталджа ", само че макар трябвало да се реалокира. Забележително е, че самият Лорер поддържа своя външен тип и постоянно посещава студиото на фризьорката Миряна, носещо името " Късо и Дълго ", което се намира единствено на към 25-30 метра от " Чаталджа " №3.

Инфо: pik.bg

Тагове: ул. Чаталджа Даниел Лорер Асен Василев Късо и Дълго Кирил Петков Лена Бориславова Продължаваме промяната ПП ул. Чехов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР