Известно е, че неговият хумор (на Валери Симеонов - бел.ред.)

...
Известно е, че неговият хумор (на Валери Симеонов - бел.ред.)
Коментари Харесай

Цитат на деня: Хуморът на Валери Симеонов е малко дърварски, не е заплашвал

" Известно е, че неговият комизъм (на Валери Симеонов - бел.ред.) е малко дърварски и това евентуално е неудобен опит за шегуване. "

Така министърът на защитата и съпредседател на " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов разяснява в предаването на Дарик радио " Седмицата " думите на сътрудника си в ръководещата коалиция, отправени през вчерашния ден към журналиста Виктор Николаев. Днес Каракачанов стана вторият представител на ръководещите, който изясни заканите към журналиста с тезата " неудобен комизъм ". Тази заран депутатът от ГЕРБ Тома Биков даде сходно пояснение пред " Нова телевизия ".

Той отхвърли да разяснява държанието на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров с думите " не ме карайте да разясня депутати от друга парламентарна група ". Каракачанов уточни, че не мисли, че ще се стигне до оставка на Тодоров, за което приканиха извънпарламентарни партии.

" Всеки самичък си взема решенията по какъв начин да се държи и по какъв начин да носи отговорност, само че не считам, че поради едно, въпреки и по-грубиянско, изявление би трябвало да се стига дотук ", сподели министърът на въпрос би трябвало ли Симеонов и Тодоров да изоставен постовете си. Попитан дали ще има устойчиво ръководство в идващите четири години, Каракачанов уточни, че това ще зависи от осъществяването на управническата стратегия на ГЕРБ и " Обединени патриоти ".

" Тези " гейтове " са малко повече пара в свирката, в сравнение с нещо действително ", е мнението на Каракачанов за последните " разкрития " на Българска социалистическа партия за роднински назначения в разнообразни структури.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР