Известният варненски DJ Теди Джорджо, се оплака от полицейско насилие.

...
Известният варненски DJ Теди Джорджо, се оплака от полицейско насилие.
Коментари Харесай

Полицаи пребиха известен варненски диджей

Известният варненски DJ Теди Джорджо, се оплака от полицейско принуждение. Според медицинските свидетелства той е с комоцио и голям брой пострадвания по тялото. Екип на Нова тв беседва с Тодор Василев във варненската болница "Света Анна ", където е настанен за лекуване.
Той отишъл в полицията в Добрич в неделя към 04:00 сутринта, с цел да се осведоми за свои познати, арестувани при сборичкване в заведение. Твърди, че малко по-късно той също е арестуван принудително от служителите на реда и то пред очевидци.

"Поискаха да дам показания. Казах на служителя на реда, че в случай че желаят показания, да ми изпратят призовка по правосъдния ред и ще отида да дам. В мига, в който споделих това, ми сложиха белезниците. Вкараха ме с огромна мощ в полицейското ръководство. Удариха ме с крайници в лицето. Изпаднах в безсъзнание, след което се разсъниха в една стая. Там продължиха да ме наскърбяват и извадиха една огромна бухалка, с която ми нанесоха три огромни удара, след което още веднъж изгубих схващане ", описа DJ Теди Джорджо.

Той добави, че е засегнат от арогантното и нападателно държание на служителите на реда.

От полицията в Добрич оповестиха, че по предписание на шефа е почнала вътрешна инспекция по случая. Иззети са и видеозаписи. Тепърва следва какъв ще е резултатът от нея.

Адвокатът на Тодор Василев съобщи, че това е фрапиращ случай на полицейско принуждение. С жестоко нарушение на Закон а за Министерство на вътрешните работи. По думите му служителите на реда не са имали никакво съображение да го задържат. Според него най-вероятно се касае за персонална злост към клиента му, която е прераснала в неоснователен побой.

"Към сегашния миг са формирани две досъдебни производства. Проследяват се всички версии и тече следствие ", изясни Даниел Илиев, наблюдаващ прокурор на Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР