Известният в близкото минало крими герой Петър Биберов, който в

...
Известният в близкото минало крими герой Петър Биберов, който в
Коментари Харесай

Проговори скандалният бандит Петър Биберов - Кюфтето!

Известният в близкото минало крими воин Петър Биберов, който сега развива сериозен бизнес в ресторантьорството и концесионирането на плажове, е пуснат на независимост единствено няколко часа след вчерашния си арест в паспортната работа в постройката на Първо РУ-Бургас, оповестява " Флагман ".

Една от относително добре облечените мургави дами, след скандал с които беше закопчан Биберов, още през вчерашния ден отдръпнала жалбата си против бургазлията. Въпреки това обаче той е застрашен от ефикасна 2-годишна присъда поради обвиняване в нарушение на публичния ред в помещение на Министерство на вътрешните работи.

„ Искат да ми дадат 2 години, тъй като съм Петър Кюфтето”, сподели Биберов.

Той посочи, че 7 индивида са дали показания с негова изгода след абсурда. Никой обаче не посмял да се намеси при разправията на предприемача с трите дами, които демонстративно прередили цялата опашка на гишето за приемане на интернационалните паспорти, след което на полутурски – полуцигански се оплакали, че няма писалка.

Нервите на Биберов не издържали и той направил забележка за наглото държание на мургава дама, която дала отговор: „ 500 години сме ви е..ли и отново ще ви е..м”

Бизнесменът се почувствал задължен да се отбрани след обидата по мъчителната тематика за Турското иго и избухнал плевел скандал, като внезапно трите дами почнали неистово да викат за помощ.

„ След това пристигнаха служителите на реда и ме арестуваха. Мога обаче изрично да каже, че не съм удрял никого”, съобщи Биберов.

Той прибавя, че обидната имитация е доказана пред проверяващите от 7 души, които в този миг са били в паспортната работа и станали очевидци на грозната препирня.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР