Известният у нас мотиватор Юли Тонкин сподели за големи препятствия,

...
Известният у нас мотиватор Юли Тонкин сподели за големи препятствия,
Коментари Харесай

Мотиваторът Юли Тонкин: Не правете моята грешка, едва изплувах от заеми!

Известният у нас мотиватор Юли Тонкин показа за огромни трудности, през които е минал през последните години. Това той направи в подкаста на Сашо Кадиев. Обучителят прикани почитателите си да не позволяват неговата неточност, тъй като изплуването от една такава обстановка коства доста.

 

Тонкин споделя, че е решил да влага всичко, което има в наличност, в закупуване на парцели. Освен това, с цел да направи по-голям пробив, той прибегнал до изтегляне на заеми в големи размери. Голяма част от заемите били за имоти или жилища на зелено, за които инвестицията би се върнала надалеч в бъдещето. Въпреки това Юли Тонкин бил уверен още преди пандемията, че следва голям скок в цените на парцелите и рискувал оптимално.

 

Той спдоеля още, че се е измъкнал ненапълно от тежката обстановка благодарение на другари. Подкрепата била финансова, а постоянно достигала и шестцифрена сума. Благодарение на тези траншове той успявал да погаси забавени вноски и към този миг към този момент може да се похвали, че компликациите са в предишното.

 

Именно тези проблеми са му дали друга тенденция в живота. Юли Тонкин е схванал, че не с всичко човек може да се оправи самичък. Той поучава, че сходни опасности постоянно са неоснователни и ги дефинира като неточност.

 

Автор: YouTube

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР