Известният сценарист на Под прикритие и водещ на Денят на

...
Известният сценарист на Под прикритие и водещ на Денят на
Коментари Харесай

Сценаристът на Под прикритие за сигурността в София: В целия център няма нито един кьорав полицай или патрул

Известният сценарист на " Под прикритие " и водещ на " Денят на Фокус " по Радио " Фокус " Георги Иванов написа ядосан пост в обществените мрежи с рецензия към сигурността в София. Повод за коментара му е напрежението от последните дни, зачестилите конфликти сред български жители и чужденци, само че и обещаните по-засилени ограничения от страна на Министерство на вътрешните работи и съответно от Столична дирекция на вътрешните работи. 

" В целия център на София няма нито един сляп служител на реда или патрул. И това е поредна такава вечер, с което си става статистика.

А може да съм имал невероятния шанс в привечерната ми обиколка от Лъвов мост, през банята и ЦУМ, Ларгото, Шишман, Графа, Славейков, Витошка, та чак до Лозенец, тъкмо в този миг там някъде на топките на НДК да са имали оперативка и да са си разпределяли маршрутите...

Във всеки случай не се сещам за друга столица с такова равнище на сигурност, изключително с оглед последните случки. Не знам, само че тези дни на мен ли ми се счу или ни споделиха, че ще има засилени ограничения за сигурност?

П.П. И напряко ми е тъжно за градинката при Народния, мрачно, мръсно, изоставено… "  

" На Витошка е цялостно ", опроверга Иванов негов другар във  " Facebook ". " Мал късмет очевидно, в другата част на центъра нула! ", посочи сценаристът. 

Други мнения под обявата на Георги Иванов гласят:  

" И въпреки всичко - София е супер сейф. Ела в Лондон да видиш кво става ". 

" За сметка на това, постоянно ровят в джобовете на тинейджъри по кварталите. Много са прецизни и професионални. Непрекъснато хващат доста рискови нарушители ".

" И аз открих сходна обстановка, единствено че от " Лъвов мост ", през " Мария Луиза ", " Витошка ", " Патриарха ", около " Попа " до Спортна палата ", добави Иванов журналистът и водещ на Аудиокаста на " Фокус " " Това е България " Цоня Събчева. 

Дискусията в обществената мрежа продължава така: 

" Има, има! Около Женския пазар имаше няколко тежко въоръжени патрула денем! В съпоставяне с други столици в Европа сме си напряко екстра ".

" Отговорът не е на създадем София на един милитаризиран полицейски град. Отговорът е тези хора, които нямат право да бъдат тук да се заключат до момента в който не се намерат пари с цел да се върнат в страните им ", написа различен консуматор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР