Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели своята

...
Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели своята
Коментари Харесай

Прах в очите на слепите

Известният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов показа своята позиция по отношение на словесните офанзиви сред Левски и Лудогорец. Според него е висша безочливост " сини " и " зелени " да се оплакват от съдиите.

Ето коментара му:

" Изненадващите словесни изригвания от Подуяне и Делиормана в последните дни не са нищо повече от мятане на прахуляк в очите на слепите.

Всеки от малко малко осведомен с футболните действителности и потайности у нас е наясно, че това са двата най-толерирани тима и клуба от доста години насам. И приказките им за съдийството са или висшо безсрамие и безочливост, или обикновен трик за похищение на вниманието. Естествено, в обсега на тази тактическа интервенция влизат и реферите, на които превантивно се размахва пръст, с цел да следват генералната линия. Те са потвърдили, че са задоволително умни и хитри, с цел да знаят от кое място духа вятърът, само че въпреки всичко едно увещание в никакъв случай не е ненужно.
 Исторически позор за Левски
Исторически позор за Левски

Предишното такова анти достижение е записано тъкмо преди 70 години

Любопитна е промяната на позицията на Левски по отношение на БФС, която е образец за безспорна променчивост, конюнктурност и нахалство. Как по този начин единствено преди няколко месеца се биеш в гърдите, че стоиш като опълченец на Шипка зад Боби Михайлов, а в този момент обръщаш внезапно палачинката. Обяснението е пределно ясно. Залогът за поддръжката на " Герена " към статуквото в БФС бе лицензионната облага, с която се употребяват сините, тъй като е обществена загадка, че Левски АД от дълго време трябваше да е последвал ориста на ЦСКА и Локо Сф от лятото на 2015 година. И противоположният завой сега има също толкоз елементарно пояснение. Вероятно Сираков и ко. разчитат на скорошна по-благоприятна финансова и подмолна обстановка, а и търсят оправдание пред своята аудитория за бързо спукания наследник балон на терена.
 Снимка 594849
Източник:

Оправдание търсят и от Лудогорец. Защото в Загреб и Рим те схванаха, че теслата има и противоположна страна. А остава отворен въпросът какъв брой точки щяха да имат разградчани, в случай че и у нас се свиреше, както в тези две европейски столици... И неслучайно при започване на есента от Делиормана бе подета психо-информационна медийна акция за в допълнение прилепяне на апарата на БФС. Тъй като всеки сезон в този интервал на годината се случва едно и също. Ако някой, най-често ЦСКА, хвърли ръкавицата и даже теоретично заплаши монопола на първенеца, мигновено се сблъсква с различните организационни ограничения.

А умните гледат протичащото се в последните дни и се смеят, тъй като знаят максимата, че историята постоянно се повтаря като фарс. Лошото е, че този фарс е за сметка на българския футбол. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР