Известният най-вече с кокаиновите си запои и секс оргии “добре

...
Известният най-вече с кокаиновите си запои и секс оргии “добре
Коментари Харесай

Скандал! Краде ли Слави Транспорта от сметките ни за вода? “Софийска вода” му наливала по 24 млн. лв. на година

Известният най-много с кокаиновите си запои и секс оргии “добре облечен предприемач ” Станислав Добрев Любомиров, прочут в ъндърграунда като Слави Транспорта, е на път да взриви нова бомба в и без друго затъналата в кавги столична община.

 

Сигнал до кмета Васил Терзиев и до общинските съветници, с който редакцията ни разполага твърди, че сдружението “ДЛВ " ЕООД, ЕИК 113553048, чийто едноличен притежател на капитала е лицето Станислав Любомиров, има контракт с притежателя на “Софийска вода ” - френския консорциум “Веолия ” за разчистване на шлаки и осъществяване на строително-монтажни работи, на стойност 2 млн. лева месечно или 24 млн. лева на годишна база. Те му се дават с цел да се почистват терените от шубраци и растителност, да се правят ръчни и механични ровове на утайката, мазачески и довършителни работи, както и полагане на каменни фракции за дренаж. Авторите на писмото до столичния кмет обаче са дали доказателства, че осъществяваните от компанията на Слави Транспорта действия надалеч не костват по 2 млн. месечно. Реалната им цена, съдейки от фотоси на осъществените мероприятия и остойностявания на аналогични поръчки в други общини сочи, че на месец Транспорта харчи не повече от 200-300 хиляди лева, а остатъка от 1,7 млн. лева си го поставя в джоба. На годишна база злоупотребата с парите на софиянци излизала на почти 20,4 млн. лева, пресмятат подателите на сигнала. Тези пари се крадат от сметките за вода, които всеки софиянец заплаща, а качеството на питейната течност се утежнява с всяка минала година, разясниха специалисти.

 

По техни думи, Слави Транспорта бил единствено върхът на айсберга, а същинските вдъхновители на корупционната скица са близки до него лица с дебели връзки в Столична община, в т.ч и някогашен ръководител на СОС, който е апетитен за “духовен татко ” на потъналия в дрога и разврат млад предприемач.

 

Логично, “чистата облага ” от премахването на шлаките по трасето на “Софийска вода ” не отивала напълно в джоба на някогашния ухажор на чалгаджийката Емануела. Парите се разпределяли сред хора от СОС, общински служители и други висши политици, а дребна част от средствата се прибирали и към шефовете на “Софийска вода ” и “Веолия ”, допълниха осведомени.

 

За сдружението “ДЛВ ”, през което се крадат парите от сметките за вода на софиянци, в общественото пространство не се знае доста, само че хора от сектора настояват, че Слави Транспорта, които е и притежател на кокетния жилищен комплекс “Делта Хил ”, (където комшия му е Слави Трифонов, куп мутри и политици), е сключил голям брой аналогични контракти, с помощта на сякаш “случайните си комшии в Делта Хил “.

 

Източниците ни допълниха, че сега службите проверяват куп други контракти които са му и били предоставени от АПИ и от държавното сдружение “Автомагистрали ”.

 

Последната обществена изцепка на Слави Транспорта датира от м. януари т.г., когато гавазите, които го охраняват, се сбиха в притежавания от него “Делта Хил ” и подвигнаха на крайник съседите измежду нощ. Друга версия за търкала сочи, че в действителност мелето провокирали телохранителите на някогашната му жена Цвети, която била пристигнала да уреди имотни проблеми с досегашния си брачен партньор. Пиян и друсан на куче, Транспорта почнал да я псува и да й протяга ръка и разумно охранителите на мадамата скочили да я защитят.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Слави Транспорта Софийска вода Емануела „ ДЛВ “ ЕООД
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР