Известният математик проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за

...
Известният математик проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за
Коментари Харесай

Николай Витанов: Зеленски щял да идва - абе вършете си бизнеса тихо, какво ще го разкарвате човека

Известният математик проф. Николай Витанов показа своята къса информация за политиката и войната за 05 юли 2023 година в своя Facebook профил:

Днес по-накратичко.

У нас. На политическата сцена – Кукленото шоу. Сценката за през днешния ден – ще идва ли Зеленски в България или няма да идва. Как беше оная няродна ария – има-а-а-а, нема-а-а..... народът би трябвало да се заглавиква. Следващата сценка към този момент се приготвя – комисия за имунитетите. Досущ по сюжета от записа. Както и да е, прелестно гледане. Ако вземе да пристигна Зеленски в България, ще разясня.

Зад кулисите – кланови борби за превъзходство. Следва обаче, леко мъртвило в рязането на глави. Причина – има общо наше дело – де си спасим имунитетите. И гледате по какъв начин се движи нашето дело, на италиански – Cosa nostra. Тлябва ли ви още коментар? Гледайте.

По света. Франция – цялостен неуспех на имиграционната и интеграционната политика. Сегашните изцепки биха всевъзможни върхове по запалени коли, количество задържани, ограбени магазини и така нататък. И все по-лошо ще става. Кой го е предсказал ли? Пълво дядо Малтус, след това и дядо Маркс. Поука за нас? Ориентацията на вектора на имиграционната и демографска политика на Франция и на Европейския съюз е неправилна. Затова траекторията на френската и европейската обществена система върви към област в общественото пространство, обвързвана с огромно пилеене на сила. Ние би трябвало по този начин да насочим ориентацията на нашите вектори, че да избегнем тази област. Но за задачата, би трябвало да си спомним, чечовекът е гръбначно създание и има една дума, която се споделя – НЕ. Ако обаче тия, ето би трябвало да организират политиката са безгръбначни йесмени, нищо добре не ни чака. Въпросът е – а безгръбначни йесмени ли са? Отговаряйте си сами.

Да си припомняме ли кой съм аз, че да ви пиша такива неща? Хайда да напомним – аз съм този (виж картинката с книжката)

Войната.

Върви си съгласно прогнозата. Юрдеците почнаха да не помнят, че прогнозата беше направена мно-о-о-о-го преди да стартира Големият напред. И тя беше – тримесечен огромен напред със запок на юруша през първия месец. Очаквани загуби на украинската войска за първите 2 месеца на юруша - - 60 000 индивида безвъзвратни загуби за украинската войска, 300 изгубени танка, 300 изгубени оръдия, 600 изгубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива мощ.

Днес е ден 55 от Големият напред. Ден 24-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - предстоящо наваксване на заетата територия от украинската войска за втория месец – 264 квадратни километра. Има някакво напредване, най-малко по този начин твърди украинската страна. Но не са 264 квадратни километра. Следователно Големият напред още е в запек. Друга индикация за запек - не е пробита даже първата съветска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата " Таракан “ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Чакаме Големият напор, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-накрая първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия напред. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват триумфи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Знаете, че съм мощно отчаян от украинсата войска. По това време трябваше към този момент да са пробили първата отбранителна линия и да се водят жестоки боеве на втората отбранителна линия. А то какво стана – прогнозите за загубите на украинската войска се изпълнявати преизпълняват, а първата отбранителна лиия още не е пробита. Добре, ще изчакам, но започвам да си мисля нещо. И то е, че и прогнозата ми за третия месец на Големия напред ще излезе вярна. А тя не е по никакъв начин радостна. За кого не е радостна – припомнете си сами.

У нас- калпава агитация, пазаруване на фабрика на 8 септември 1944 година И облайване на тиранозавъра с магарешки акцент.

Зеленски щял да идва. Абе вършете си бизнеса безшумно, какво ще го разкарвате индивида, единствено вдигате риска да му се случи нещо по пътя като на Залужни и Буданов (между другото, какво става с тях?). Ама не, би трябвало да се покаже, че българското магаре може да облайва като същинско куче. Полза? Никаква – всеки, като огледа накъде са наведени ориентационните вектори на българското магаре, незабавно ще каже, че то ще облайва. Наведените вектори тласкат магарето към облайваща траектория. Приказва Витанов, че вместо да се програмира магарешкия мозък с стратегия за облайване, би трябвало да се препрограмира магарешкото ДНК, че да почне магарето да се трансформира най-малко в раптор, но никой не слуша. Те дори не захапват, какво се пробвам да им кажа. Нали видяхте, какъв им е багажът – крякаме, че тоя бил фашист и оня бил фашист, а като ни наврат Адолф Хитлер под носа, не можем да познаем кой е.

Е хайде, щом е по този начин, да идва Зеленски и да послушаме облайването. Не се съмнявайте, че тиранозавърът ще го забележи тоя път. Молядругарката ще помилва отличничето по главичката, ще го награди със фотография пред хлоратора и толкова. А да, отличничето ще може да държи и тирада – дълг, полезности и впрочем. А над главата му ще капе слюнка, която то ще си мисли за дъжд и от слънцето ще го крие 14 метрова сянка, за която то ще си мисли, че е на бор.

Светът си се чупи, а ние магаросваме из него. Цаката на магаросването е да стоиш надалеч от тиранозаврите. Ние се навираме в устата им. Какво си мислите, че ще стане? Дано се разминем единствено с шутове.

Я да забележим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 345 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 449 дни. 14 месеца са 425 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Съвсем най-после, изпратиха ми банерче за последната ми публикация. Ето го, за който още не е схванал, че е излязла.

Желая здраве и триумфи и дано войната и вирусите да стоят надалеч от вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР