Известният като главен магьосник на Мексико - Антонио Васкес Алба,

...
Известният като главен магьосник на Мексико - Антонио Васкес Алба,
Коментари Харесай

Пророчествата на мексиканския магьосник Васкес

Известният като основен вълшебник на Мексико - Антонио Васкес Алба, през последните години огласи редица предсказания, засягащи събитията в света и в латиноамериканската страна. Неговите пророчества постоянно са били извънредно точни - към 86% от тях се сбъдва. Поради това няма човек в Мексико, който да не чака със спотаен мирис предсказанията му.

Васкес Алба от години оглавява мексиканската Асоциация на магьосниците и шаманите. Той предсказа, че ще бъде намерено лекарството против еболата. Така светът ще си отдъхне най-малко за малко.

Антонио Васкес Алба твърди, че предсказанията му идват непосредствено от отвъдното. Той владее тайните умения на индианските жреци да поддържа връзка с другия свят. Самият той дава оценка за своите предсказания на 75-80 % точни.

Васкес годишно дава конференция, в която да обрисува сегашното. Така да вземем за пример за 2013 година той предсказа доста проблеми, с които Барак Обама ще се сблъска. Също тогава той успокои хората като изясни, че маите в никакъв случай не са правили предсказания за края на света.

Сред сбъдналите се предсказания на магьосника беше гибелта на президентът Уго Чавес. Точните му думи тогава бяха: До април Уго Чавес ще е мъртъв. На 5 март 2013 диктаторът напусна този свят. В същата конференция гадателят предсказа ярко бъдеще за Мексико. Той загатна, че страната ще се трансформира в парадайс за вложителите, макар че още хора ще загинат във войната против наркокартелите.

 Пророчества

През годините магьосникът е правел и неверни прогнози като това, че Фидел Кастро ще почине през 2008-а, че Германия ще завоюва Мондиала през 2006-а и че Обама ще загуби вторите си президентски избори против Мит Ромни. Той признава тези неточности, като разяснява, че не всичко е предопределено и до момента в който предишното не може да бъде променено, сегашното може.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР