Известният израелски диетолог Ким Протасов създаде ефективна диета, чрез която

...
Известният израелски диетолог Ким Протасов създаде ефективна диета, чрез която
Коментари Харесай

Ефективна диета от Израел

Известният израелски диетолог Ким Протасов сътвори ефикасна диета, посредством която единствено за пет седмици да се отървем от непотребните килограми, да възстановяваме обмяната на веществата, да се откажем от преяждането и се сбогуваме с любовта на бонбоните.

Диетата на Протасов не лимитира количеството храната, тъй че е доста лесна за осъществяване.

По време на петте седмици на диетата, се ядят зеленчуци без ограничаване в количеството и когато и да е плюс млечни артикули. Чай и кафе могат да пият също в безкрайно количество, само че без захар. Пие се от половин до два литра вода дневно. Освен това, в границите на един ден можете да се засищате с до три зелени ябълки.

Ето какъв е режимът:

1-ва и 2-ра седмица - през това време се храните единствено със сурови зеленчуци, както и сирена и кисели млека с по-висока масленост. Ако изпитвате апетит, можете да изядете едно варено яйце и три зелени ябълки дневно.

3-та седмица - към зеленчуците и млечнитe артикули, би трябвало да добавите печено месо (птиче или риба по 300 грама). Но би трябвало леко да намалите потреблението на сирене и кисело мляко.

 Ефективна диета от Израел

Менюто от третата седмица (зеленчуци, сирене, месо, риба, яйца и ябълки) ядете до края на диетата.

След края й е доста значимо да не се натъпчете незабавно. Трябва последователно да се върнете към постоянното си меню.

Изход от диетата:

1. Постепенно намалявате количеството на млечните артикули (сега те би трябвало да са с ниско наличие на мазнини), само че добавяте растително масло към салатите. Мазнини не би трябвало да надвишават 30-35 грама дневно.

2. Две от ябълкате заменете с други плодове, само че не от най-сладките.

3. На закуска заменете зеленчуците със зърнени храни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР