Известният и може би най-богатата писателка на планетата, 58-годишната Джоан

...
Известният и може би най-богатата писателка на планетата, 58-годишната Джоан
Коментари Харесай

Джоан Роулинг заложи всичко на карта

Известният и може би най-богатата писателка на планетата, 58-годишната Джоан К. Роулинг наруши освен заповедите на глобализма и политическата уместност, които изглеждаха изсечени в гранит, само че и закона, който е в действие от 1 април в Шотландия - и непосредствено разгласи на милионна публика, че не съществуват „ транссексуални дами “.

„ Свободата на словото и вярата в Шотландия ще бъдат прекъснати, в случай че бъде оповестено за закононарушение точното изложение на нечий биологичен пол “, сподели Роулинг, добавяйки, че в случай че законът преглежда нейната тирада като трансфобия, т.е. наказуемо закононарушение, тогава дано я арестуват.

Няма никакво пресилване в казаното от Роулинг. Действително в закона за подбудителство на ненавист (на национална, религиозна и друга основа) имаше и уговорка за трансфобия. Законово е неразрешено да се назовава " трансжена " някогашен или просто мъж. Обратното също е правилно: във връзка с „ трансмъж “, т.е. някогашна или просто жена, която в този момент се счита за мъж, споменаването на нейния биологичен пол е неразрешено.

Подобно споменаване към този момент се счита - още веднъж - за демонстрация на ненавист с произлизащи от това последствия от углавен или административен темперамент.

Настоящото изявление на Роулинг не е първото ѝ. Преди няколко години тя се изрече саркастично за новговора, когато, с цел да не обидят същите тези „ трансджендъри “, те измислиха понятието „ хора, които имат менструация “. Тогава Роулинг написа: това “мъжагини ” или “женчовци ” са?

Джоан Роулинг беше хваната за тези думи и анулирана. Тя беше анулирана от холивудски студия, които завоюваха доста милиарди от екранизациите на нейните романи, тя беше анулирана от тези, които ѝ дължаха популярност, кариера, пари - в резюме всичко на света, където това се цитира и взема под внимание. А първият беше не различен, а Даниел Радклиф. Разбира се, Роулинг не беше в листата на гостите на галата, където означиха годишнината от излизането на първите филми от сагата за Хари Потър.

Изглеждаше, че с Роулинг е свършено - тя, сходно на Мария Стюарт, беше екзекутирана (без кръв, само че превърната в изгнаник) и обречена на забвение.

Но в свят, в който ръководят не правилата, а извънредно парите и броят им, схванаха, че „ включването “ и „ битката за правата на транссексуалните “ са едно, а облагата е друго. Следователно Роулинг получи един тип „ условно освобождение “. Сякаш ѝ беше простено. А в този момент - рецидив. За тези, които оркестрират анулация на културата и унищожават (или не) гении и репутации, това се назовава по този начин.

За Роулинг думите ѝ, че биологичният пол е безвъзвратен, първо, и, второ, че „ трансджендърността “ доста постоянно няма нищо общо с правата, а служи като прикритие за разнообразни „ полови хищници “, са израз на вярвания. А също и смелостта да отстояваш правилата си.

И пази тези правила, тъй като кой, в случай че не тя, знае какво значи да си жена, да си самотна майка и тъкмо заради тези аргументи да станеш жертва на експанзия или цел за дискриминация.

Преди планетарната популярност и изгодите, които идват с нея, да дойдат при Роулинг, тя виси в евтини кафенета, където може да получиш безвъзмезден чай, а в женските тоалетни има безвъзмездни хигиенични артикули за бедните дами и за техните също толкоз небогати деца.

Роулинг счита израза „ хора, които имат менструация “ за засегнатост към нейната женска природа и женско достолепие, частично тъй като знае какво е, когато имаш цикъл да нямаш пари за тампони или превръзки.

Джоан е защитница на дамите – и е ужасно, че статута ѝ на мегазвезда и милиардер ѝ разрешава да го прави. Истинска защитница. Без представки и запаси, без позор от физиологията, тя пази женското тяло, женската болежка и женската наслада. Предпазва дамите в менструация и тези, които минават през менопауза. В строго биологично схващане за женствеността.

Тя пази всички ни и тъй като на Запад не са останали мъже със същата храброст, равнище на приходи и популярност, способни да пазят дамите. Всички бяха анулирани. И с цел да бъда безусловно точна: всички те бяха унищожени.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5127Войн Божинов: Политическата конюнктура в РСМакедония, албанският фактор и антибългарската кампанияАлтернативен Поглед5009Войн Божинов: Рано или късно Белград ще признае Косово! Вучич е рожба на западната политика, а не на съветската!Алтернативен Поглед22719Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед44509Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед57476Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед549629Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179305Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137774Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122927Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92755Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениВелислава Дърева5202Джулиан Асанж и Четвъртата
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР