Известният британски модел Риан Съдждън реши да се откаже от

...
Известният британски модел Риан Съдждън реши да се откаже от
Коментари Харесай

Известна моделка спира да се снима топлес от уважение към мъжа си /снимки/

Известният английски модел Риан Съдждън реши да се откаже от еротичните фотоси. Момичето, което наскоро се ожени, съобщи, че към този момент няма да бъде снимана по този метод от почитание към брачна половинка си, оповестява Daily Mail.
32-годишната моделка стана известна и със своя разсъдък. Едно време тя е работила като систематичен админ. Освен с мозъка си обаче, тя е фамозна и с изключителния размер на естествените си гърди. По-рано моделът постоянно радваше почитателите си със своите голи фотоси, които й помогнаха да събере 270 000 почитатели в Instagram.
През септември тя разгласи щастливата вест, че ще се омъжи за обичания си Оливър Мелор. Скоро почитателите заподозряха, че нещо не е наред - момичето спря да разгласява голи фотоси. Сега моделът публично съобщи, че повече няма да качва такива снимки. "Сега съм женена и към този момент не обичам да се появявам гола. Не мога да кажа, че Оливър ми не разрешава сходни фотоси, само че това е знак за уважението ми към него ", споделя тя.
За финален път почитателите ще могат да видят откритите гърди на модела на календара за 2019 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР