Известният боксьор в тежка категория е подарил супер скъп подарък

...
Известният боксьор в тежка категория е подарил супер скъп подарък
Коментари Харесай

Бомба! Андреа пак е с Кубрат, разобличи новата му със скандален телефонен разговор!


Известният боксьор в тежка категория е подарил супер безценен подарък на някогашната си обичана Андреа. Той е броил сумата от близо 24 хиляди лв. за първокласното украшение от известна международна марка.

Това се е случило единствено седмица преди да се роди второто дете. Тогава топ-боксьорът персонално освен е честитил рождения ден на Андреа, а осведомени настояват, че двамата били дружно и наподобява, че са се сближили. Имайки поради шумната им и медийна разлъка това несъмнено е много любопитна информация от хората, които са станали очевидци.

Интересен кадър е запечатал този миг, на който Кубрат се пробва да се скрие зад Андреа, малко откакто й е подарил гривна на Картие за рождения ден.

Поп фолк изпълнителката провокира същинска сензация, откакто се похвали в обществените мрежи какво вършат с Кубрат Пулев. А малко по-късно тя скандализира почитателите им с оповестен абсурден телефонен диалог, в който са намесени майката на 2-те деца на боксьора и предходни любовни връзки.

В обществените мрежи Андреа разгласява фрагмента с Пулев с думите:

За да не пишете отново " луда "!

Скандалът се разраства, откакто близки до поп-фолк дивата споделят, че Пулев е пред алтернатива какво да направи с живота си и накъде да поеме. Той още веднъж желал да се събере с Андреа и да стартират на чисто, само че към този момент има 2 деца от друга жена.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР