Известният български лекар Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити

...
Известният български лекар Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Доктор Мазнейков разкри: Мутри ограбиха и пребиха с бухалки момче и момиче на паркинг в София!

Известният български доктор Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити от мутри младо момиче и момче. Докторът, който е прочут със своята обвързаност към ЦСКА, показа покъртителните подиуми, на които е станал очевидец от първо лице.

" Дълго мислих дали да напиша този пост, само че най-после взех решение, че си заслужава. Вчера по неотложност ме извикаха да прегледам пациент. Разказът му ме покърти! Оставили с приятелката колата в под земята паркинг и на излизане били нападнати от двама младежи с качулки. Единият хванал за шията момичето, а другият почнал да го постанова с бухалка. Взели им портмонетата, телефоните и като видели че има единствено 200 лева побеснели и траяли да го бият ", споделя доктор Мазнейков.

И продължава: " Момчето и момичето работят в Германия. Младежът беше целия надран, имаше огромни синини по цялото тяло, а левият горен крак, който е поел ударите беше станал два пъти по-голям. Съвсем естествено битите не са се обадили в полицията, тъй като не имат вяра, че тя може да свърши работа и да залови нападателите ", покъртен е ортопедът, който е персонален другар на легендата в българския футбол Христо Стоичков.

Д-р Мазнейков разгласява и фотография от вчерашния екшън.


" Въпросът е накъде отиваме, какво общество ставаме, за какво разрешаваме това да се случва, какво прави полицията, не вижда ли, че хората към този момент й нямат доверие? Нима не се вижда, че всички тежки закононарушения се правят от хора, които са някогашни служители на реда, работили в полицията или свързани с нея?

Много въпроси без отговори? Жалко за нас! ", грохнал е докторът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР