Известният астролог Анджела Пърл направи своята прогноза за знаците на

...
Известният астролог Анджела Пърл направи своята прогноза за знаците на
Коментари Харесай

Астролог предрече големи промени за четири зодии до края на април

Известният астролог Анджела Пърл направи своята прогноза за знаците на зодиака за края на април 2024 година Специалистът напомни, че този интервал е белязан от ретроградно придвижване на Меркурий. Това е време на промяна и огромна смяна.

За представителите на четири зодии обаче краят на април 2024 година ще бъде интервал на удобни промени.

Близнаците през този интервал ще се радват на личното си финансово положение. Представителите на този знак ще получат парична премия, която на драго сърце ще похарчат за приятни покупки.

По това време са вероятни някои борби, само че Близнаците няма да се оставят да бъдат извадени от положение на душевно равновесие и няма да се поддадат на провокации.

Това време ще ви достави дълго чакано наслаждение. Мнозина ще се провиснал с обичани хора, ще участват на специфични събития и ще „ изчистят “ главите си.

Очаква се Лъвът да реализира прогрес във финансовите каузи в края на април. И наемната работа, и личният ви бизнес ще дадат плодове в този миг. 

През този интервал ще би трябвало да се погрижите за себе си и околните си. Би било добра концепция да посетите доктор и да ревизирате здравето си. В края на месеца Лъвовете ще са цялостни с сила и положително здраве за нови достижения.

Стрелецът ще преживее прогрес в кариерата в края на април 2024 година Представителите на тази зодия ще получат поддръжка от екипа и от управлението. Стрелците ще имат доста сила и предпочитание да трансформират живота си към по-добро.

Отличното здраве, приливът на възторг и персоналната харизма ще дадат забележителен напредък във всички области. Очаква се блестящо и богато на събития време, даже и за тези, които не са привикнали с интензивно придвижване.

Същият претрупан завършек на месеца се чака и за Рибите. Бурен, само че прелестен април ще донесе доста позитивни резултати. През този интервал доста Риби най-сетне ще схванат какво желаят от живота и ще се заемат да осъществен фантазиите си.

Значителни промени ще обиден сферата на възприятията, страстите и кариерата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР