Известният актьор Жерар Депардийо закрива продуцентския си център ПЦ ЖД

...
Известният актьор Жерар Депардийо закрива продуцентския си център ПЦ ЖД
Коментари Харесай

Депардийо напусна Франция заради данъци, но фалира в Русия

Известният артист Жерар Депардийо закрива продуцентския си център " ПЦ ЖД " в Русия, заяви ТАСС. Причината е пауза в плановете, цитира организацията продуцента Арно Фриле, другар на Депардийо.

 

" Тази конструкция бе основана за развиване на аудиовизуални планове. Без дейна активност тази система е безполезна, тя изисква разноски даже и в интервал на застой ", сподели той. Фриле добави, че решението не е обвързвано " с актуалната обстановка поради рецесията в Украйна ".

Фриле заяви и за прекъсване на работата над кино лентата за ескадрилата " Нормандия - Неман ". Миналата година бе оповестено, че фотосите по плана стартират в Калининградска област. " Това е руско-френски план. След началото на рецесията френската страна излезе от него, само че ние към момента се надяваме, че ще можем да го изпълним по един или различен метод ", сподели Фриле, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Жерар Депардийо има съветско поданство от 2012 година Той кандидатства за него поради решението на френското държавно управление да усили налозите за богати жители.

 

Според издание " Октагон ", представено от ТАСС, продуцентската компания " ПЦ ЖД " е учредена през 2016 година и се управлява от " Френски усети ", друга компания на Депардийо. През 2020 година представител на френския артист опроверга информации в локални медии, че той закрива три свои компании в Новосибирск, измежду които и " Френски усети ". През април Депардийо подлага на критика съветския президент Владимир Путин за нахлуването в Украйна.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР