Известните руски хумористи с прякорите Вован и Лексус отново погодиха

...
Известните руски хумористи с прякорите Вован и Лексус отново погодиха
Коментари Харесай

Напуснете НАТО - руски комици се представиха за Грета Тунберг пред Джъстин Трюдо

Известните съветски хумористи с прякорите Вован и Лексус още веднъж погодиха номер . Този път жертвата се оказа канадският министър председател Джъстин Трюдо. Министър-председателят на Канада си е помислил, че беседва по телефона с екозащитника Грета Тунберг, осведоми " Гардиън ".

Владимир Кузнецов, с прякор Вован, и Алексей Столяров, с прякор Лексус, постоянно организират шегаджийски телефонни диалози с политици и авторитетни персони. Тази седмица те разгласиха записания телефонен диалог. Сред предходните им жертви бе Елтън Джон, който е бил подведен, че беседва с съветския президент Владимир Путин за правата на гейовете.

По време на 10-минутния диалог трети човек, който се е показал за Грета, е споделил пред Трюдо, че се тормози за интернационалната обстановка и заплахата от международна война.

Вече води към злополука. Много е ужасно, споделила момичето, на което Трюдо дал отговор: " Да, в действителност ".

Разговорът е извършен през януари, дни откакто

По време на телефонния диалог Трюдо е бил свикан да извади Канада от НАТО , да се откаже от оръжията и да се ухилен на природата.

Дипломатично Трюдо дал отговор, че също мечтае за свят, в който не са нужни бойци , само че за жалост не живеят в подобен свят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР