Известната в цял свят латино певица Шакира ще се изправи

...
Известната в цял свят латино певица Шакира ще се изправи
Коментари Харесай

Испания съди Шакира съвсем скоро

Известната в целия свят латино певица Шакира ще се изправи пред съда в Испания на 12 юни, откакто магистратите в градче югозападно от Барселона, в което живее в певицата, одобриха настояването на прокуратурата за дело против нея. Шакира е обвинена в укриване на налози. Според испанската прокуратура, тя е укривала приходите си посредством 14 компании, регистрирани в офшорни зони на Каймановите острови, Вирджинските острови и Панама.

``
реклама

Смята се, че е укрила 14,5 милиона евро. От 2010 година Шакира има връзка със бранителя на " Барселона " Жерар Пике. Поне от 2011 година двамата живеят на фамилни начала в Барселона. Въпреки това, едвам през 2015 година Шакира е оповестила пред данъчните, че живее в града. Според обвиняването, най-малко 4 години тя е живяла в Барселона през по-голямата част от годината, само че все пак не е плащала налози в Испания. Интересен факт е, че Шакира заплати 14,5 млн. $ на испанската хазна, само че все пак подготовката за дело продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР