Известната като Стойка Пипирудата от първия сезон на Биг Брадър“

...
Известната като Стойка Пипирудата от първия сезон на Биг Брадър“
Коментари Харесай

Стойка Пипирудата влиза в „Клетката“ с Асен Блатечки

Известната като Стойка Пипирудата от първия сезон на „ Биг Брадър “ ще си партнира с артиста Асен Блатечки в новия сериал „ Клетката “.

 

Стойка Стефанова, както е същинското й име играе затворническа надзирателка, охраняваща основната героиня, в чиято роля е Гергана Данданова. На Асен Блатечки пък е поверена ролята на контрольор обществени действия Димитър Пелев.

 

Сериалът ще наблюдава в 12 епизода трагичната история на смела и мощна жена на име Ина Арнаудова ((Гергана Данданова), която животът изправя пред извънредно тежка морална алтернатива в опит да избави отрочето си. прогнилата от корупция система слага освен Ина, а и цялото й семейство в капан и тя е принудена да се бори за справедливостта по всевъзможен начин. Завръзката на историята е белязана от отблъскващ случай, който ще преобърне живота на основните герои, поставяйки ги пред напрегнати обрати и непостижими трудности.

 

Актрисата Гергана Данданова разяснява, че в действителност сериалът е отражение на действителността. Самата тя е доста щастлива, че е част от плана, а героинята й е нежна и чувствена, само че в това време мощна и действена жена, която продължава напред и се бори даже в най-тежките моменти. Животът обаче подлага силата на духа й на редица тествания, от които ще научи значими уроци.

Един от главните въпроси, подложен от сериала, е клетката вътре в нас, която би трябвало да се опитаме да разбием, с цел да може да живеем по-пълноценно, отбелязва Данданова.

 

Това е първата роля в сериал за Стойка Пипирудата. Нейният воин е позитивен, а и в екипа са най-вече младежи. До момента тя участваше единствено в незначителни театрални планове. Стартът на сериала ще бъде даден на 29 септември от 22 ч. по Нова тв.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Клетката “ сериал „ Биг Брадър “ Стойка Пипирудата Асен Блатечки Гергана Данданова Нова тв Стойка Стефанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР