Известната диетоложка на звездите от Холивуд д-р Енджи Касабие през

...
Известната диетоложка на звездите от Холивуд д-р Енджи Касабие през
Коментари Харесай

Енджи Касабие показа България в Бейрут

Известната диетоложка на звездите от Холивуд доктор Енджи Касабие през уикенда сподели България по време на церемония вечерта на влиятелния конкурс за мъже модели - Мистър Ливан 2017.

Това се случи по нейна покана, кандидатите за купата посетиха България преди месец, като част от формалната им подготовка за състезанието и за да опознаят страната ни като забавна, красива и атрактивна туристическа дестинация.

На церемония вечерта дивата Хаифа сподели класа и жанр от сцената. Тя блесна в рокля украшение на La bourjoisie. Същият дизайнер,който преди година сътвори сватбената рокля на доктор Енджи Касабие и провокира истиснки възторг в обществените мрежи.

Д-р Енджи Касабие е с двойно поданство - българско и ливанско.

Тя постоянно е споделяла, че обича и двете страни и сърцето ѝ е в България.

По време на визитата на момчетата в София, те разгледаха Храм монумент " Александър Невски " и се снимаха за спомен.

Почетният консул на Молдова доктор Веселин Чипев одобри делегациата от Ливан в удобния и съвременен Capital city center, момчетата упражняваха в Pulse Пловдив, както и се отдадоха на цялостна отмора в Royal SPA Velingrad.
Виктория Кесаровска посрещна 15 те ливански модели във Виктория СПА и ги поглези с азиатски спа процедури.

В ефирна на най-гледаната телевизия в арабския свят на 8 септември от 20.30 часа ще забележим репортажи от България и подготовката на момчетата от Бейрут за състезанието Мистър Ливан.

В репортажа си МТВ Ливан (тв с над 500 млн зрителска аудитория) ще забележим още къде и какво похапнаха момчетата в същинския кулинарен парадайс и кухня от Босфора - Samer BBQ house при започване на Южния парк.
Собственикът Самер Отман посрещна своите посетители с невероятни специалитети,наргилета и скъпи напитки.
Щафетата в по късните часове на ноща пое Димитър Иванов, притежателят на най-реномирания нощен клуб с обичаи Biad premium club.

Звездното семейство Енджи Касабие и Рабих ел Зейн слязоха от LimosBG лъскава 12 метрова лимузина и дружно с ливанските модели се отдадоха на нощен живот.

Biad premium club посрещна скъпите си посетители с червен килим,стена на славата,много цветя и дарове.
На 8 ми септември от 20.30 часа в ефира на най-гледаната тв МТВ Ливан ще забележим кой е спечелилият в състезанието Мистър Ливан, блестящата Енджи Касабие в състава на почетното жури,разширени репортажи от България.

Пътуването на моделите стана с помощта на водача в туристическия бизнес - Ориент плюс Бейрут със лични чартърни полети Бейрут-Варна-Бейрут и в над 35 точки по Света.

" За мен персонално, дружно с доктор Енджи Касабие бе същинско наслаждение да посрещнем ливанските модели и промотираме страната ни.Щастлви сме че успяхме да запалителен интереса им и всички имат голямото предпочитание да се завърнат още веднъж в България. Това пък от своя страна е добър знак,че сме си свършили добре работата. Искам персонално да благодаря на всички, които бяха до мен - доктор Веселин Чипев, Самер Отман, Димитър Иванов, Стоян Стоянов, Григор Манджуков, Мазен и Шади Кабаз, персонално на притежателя на правата и лиценза Мистър Ливан и Beirut fashion week Нидал Бшаури ", показа усещанията си особено от Бейрут Атанас Лазаров, притежател на PRofile international.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР