Известн е кой оглавява МВР в Пловдив.Човек с 28 години

...
Известн е кой оглавява МВР в Пловдив.Човек с 28 години
Коментари Харесай

Полицай с 28-годишен стаж в МВР застана начело на пловдивската полиция

Известн е кой оглавява Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Човек с 28 години стаж в системата на Министерство на вътрешните работи застава отпред на пловдивската полиция. Досегашният зам.-шеф на дирекцията в Пловдив Васил Костадинов заеме мястото на Димитър Балев, който овакантява началническия пост по негова молба, написа

Васил Костадинов е роден през 1972 година в Пловдив. Завършил е " Охрана на публичния ред и битка против престъпност " във ВИПОНД и " Право " във Великотърновския университет. Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1994 година, като е заемал разнообразни изпълнителски и управителни позиции в подразделения на пловдивската дирекция, написа в професионалната му биография.

През 2010 година става шеф на Полицейски сектор Садово при Районното ръководство в Асеновград, в който преди този момент работи като младши областен контрольор и шпионин. През 2013 година оглавява ръководството в Раковски, а през 2015 година застава отпред на сектора Първомай. През юни 2021 година краткотрайно е назначен като шеф на Шесто районно в Пловдив. От 9 септември м.г. е зам.-шеф на полицията в регионалния град.

През 28-годишния си професионален стаж в Министерство на вътрешните работи Васил Костадинов е награждаван неведнъж с " писмена хвалба " и " оповестяване на признателност ", а през 2021 година му е връчен Почетен знак на Министерство на вътрешните работи III степен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР