Известен наш професор обяви кой може да стане финансов министър

...
Известен наш професор обяви кой може да стане финансов министър
Коментари Харесай

Политолог разкри кой може да бъде поканен за министър на финансите

Известен наш професор разгласи кой може да стане финансов министър в служебния кабинет.

Изборът на господин Главчев подсигурява в доста огромна степен почтени избори. Това съобщи в предаването  " България, Европа и светът на фокус "  на Радио " Фокус "  политологът проф. Румяна Коларова.

" Сметната палата е онази институция, която управлява финансирането от всевъзможен тип обществени финанси. Най-голямата гаранция за почтени избори е контролът върху финансирането на изборите, върху финансирането на партиите, и финансирането на предизборните акции. И от тази позиция, аз си мисля, че човек с профила на Главчев, ще има особена сензитивност и отговорност към подготовката на избори ", посочи политологът.

Тя изясни, че Димитър Главчев има два вероятни разновидността за съставянето на длъжностен кабинет - единият да резервира хора от сегашния кабинет в оставка и да предложения хора от предходни служебни кабинети. " Просто зависи, което сигурно несъмнено, не допуска да предложения хора от предходни служебни кабинети на Радев. А може би само хора от първия длъжностен кабинет на Радев, с профил, който може да бъде взет поради. И несъмнено, от двата служебни кабинета на Росен Плевнелиев могат да бъдат поканени. Защото е ясно, че те са подобен вид, имат този профил, хем на специалисти, хем на хора, които са тествани в тяхната кардинална позиция ", посочи проф. Коларова.

Политологът обърна внимание, че финансовият министър от кабинета на Марин Райков е съвършен образец за финансист и за специалист, който може да бъде поканен за министър на финансите, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР