Известен барабанист от Пловдив е загинал вечерта на 16 юни,

...
Известен барабанист от Пловдив е загинал вечерта на 16 юни,
Коментари Харесай

Барабанист загина в Пловдив

Известен барабанист от Пловдив е умрял вечерта на 16 юни, заяви Glas.bg. Велко Илиев е бил блъснат от кола на булевардите „ Руски “ и „ 6-ти септември “.

Нелепата покруса потресе града пот тепетата, а приятелите на загиналия не стопират да пишат в профила му във Facebook. 

Велко Илиев беше барабанист в пловдивската група " НеЩо ЦвЕтНо ". 

" Къде потегли, приятелю...буз да кажеш " сбогом ", без да стишнеш ръката ми... ", „ Велко,винаги ще си в нашите сърца!!! “, „ Бог да те елементарни, Велко! Още една добра душа отлетя от нас. Какво се случва, Хора? WTF, бе майна??? Нелепо и тъжно! ", са единствено част от коменатрите в профила на музиканта.  

Автомобил „ Ситроен “, минал на червен сигнал на светофара, блъснал 34-годишният барабанист, който умрял на място. Вероятно водачът е карал бързо и не е видял жертвата си. С полицейска заповед за едно денонощие е арестуван 52-годишният лидер на колата. Отрицателни са пробите му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

По случая е формирано досъдебно произвеждане във Второ районно управление (на МВР). Действията по изясняване на аргументите и събитията към злополуката не престават под наблюдаване на Окръжната прокуратура.

Познати и близки на барабаниста не стопират да страдат. " Всички разпореждаха огромни очаквания на него. Той обожаваше музиката, обичаше живота. Вместо в този момент да върви към бъдещето, да сътвори семейство, да гради кариера, ние го изпращаме вечно в черната земя ", споделят те и не крият тъгата и сълзите си.

" Мир на душата ти, приятелче! Най-всеотдайният барабанист, с който сме свирили! Само той съумя да забие неиздадени песни на Хендрикс на 20+! ", пишат хората в обществените мрежи.

" Стандарт " изрича своите съболезнования на околните и познатите на Велко Илиев. R.I.P.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР