Извършва се претърсване на централния офис на DC Corporation, предаде

...
Извършва се претърсване на централния офис на DC Corporation, предаде
Коментари Харесай

ГДБОП нахлуха в DC Corporation в Пловдив. Собствемикът Иван Гологанов се е покрил. Абонатите без телевизия

Извършва се претършуване на централния офис на DC Corporation, съобщи " Фокус ".

Акцията е по дело на Районна прокуратура - Пловдив, само че оттова обявиха, че на този стадий няма да разясняват. 

 

По наша информация, производството против DCC е след голям брой сигнали от малките екрани от цялата страна, които настояват, че години наред не са им плащани права.

 

Заради полицейската интервенция клиентите на кабелния оператор са без телевизия и интернет. 

 

Големи малките екрани са сизирали прокуратурата за нелоялните практики и в Пловдив, където е записана компанията, е почнало следствие. По заповед на наблюдаващия прокурор, са разпоредени следствени дейности.

 

Проверка на ФрогНюз сподели, че Иван Гологанов  е остарял познайник на полицията. През 2018г. той е приет за отговорен за това, че в качеството си на длъжностно лице – шеф на компания, при изискванията на продължаващо закононарушение, е присвоил непознати пари. Наложеното му от съда наказване е една година отнемане от независимост с три години изпитателен период.

 

На 30.06.2010 година на три пъти Гологанов е присвоил сумата от общо 396 000 лева Въпросните средства са му били поверени да ги ръководи, а самото заграбване е окачествено като такова, което е в огромни размери.

 

Към този миг притежателят на DCC Иван Гологанов е неоткриваем. Никой не подвига телефоните, посочени в уеб страницата на оператора.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР