Извършителят на шесторното убийство в Нови Искър вероятно има личностно

...
Извършителят на шесторното убийство в Нови Искър вероятно има личностно
Коментари Харесай

Графолог разтълкува тефтерчето на Кети Кюхова

Извършителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър евентуално има личностно разстройство от шизоиден вид. Действията му са сходни на тези на сериен палач, уточни пред бТВ психиатърът доктор Христо Хинков.

„ Вероятно може би става въпрос за тип психопатия, личностово разстройство от шифозидния вид, тъй като това е анестезност, липса на възприятие към жертвите – ти убиваш 6 индивида плюс кучето плюс младежи, хвърляш мъртвец. Това нещо не се отразява на душeвността. Това значи, че той няма прочувствен предпазен вал против такива чудовищни закононарушения. Такива хора има, серийните убийци са такива”, уточни той.

По думите му е значимо да се знае, че всеки у нас има капацитета да направи неща, които не е мислел, че може да направи. В същото време обаче разстройството на личността не значи закононарушение без наказване: „ Трябва да се знае, че хората с личностови разстройства могат да дават отговор за постъпките си и са вменяеми”.

Несигурност, недостиг в идейно-духовната сфера, само че не и завист – това вижда пък графологът Сашо Атанасов в тефтерчето, за което се твърди, че е на убитата Катя Кюхова.

„ Цялостната организация страда, това се пояснява от графологията като липса на подреденост в персоналния й живот – в връзките й с кръга, в който живее, с сътрудници, с другари и познати, в фамилията. Има проблем тя, не се усеща добре, няма аршин за метод, не може вярно да оцени нещата”, уточни той.

Според него създателят на бележника се е опитвал да комуникира безконфликтно с близките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР