Жертвите, които бяха многократно изнасилвани от бивш служител на столичната

...
Жертвите, които бяха многократно изнасилвани от бивш служител на столичната
Коментари Харесай

Срещна полицай изнасилвач, който завърза жертвата и се смееше, докато тя плачеше, наречен „дявол“, тъй като той е осъден на доживотен затвор

Жертвите, които бяха неведнъж изнасилвани от някогашен чиновник на столичната полиция, го описаха като „ дявола “ и „ тъпо опрощение на човек “, защото той беше наказан на пожизнен затвор.

24-годишният Клиф Мичъл отвлече и изнасили една от жертвите си с нож през септември 2023 година, като й сподели да постави ръцете си зад тила, преди да я завърже с кабелни връзки и да сложи лента върху устата й.

Съдът чу, че той се присмивал на жертвата си, до момента в който тя плачела, споделил й, че е уличница и че никой няма да й повярва, в случай че тя е споделила каквото и да било, тъй като той е бил служител на реда.

След развой в Кралския съд на Кройдън той беше приет за отговорен по 10 обвинявания в обезчестяване, три обвинявания в обезчестяване на дете под 13 години, едно обвиняване в похищение и нарушаване на заповед за ненасилване. Той би трябвало да излежи минимална присъда от 13 години и 225 дни за закононарушенията си, осъществени сред 2014 година и 2023 година Ако бъде освободен, той ще бъде лицензиран до края на живота си.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР