Извършител на голяма сума пари установиха и задържаха кюстендилски криминалисти

...
Извършител на голяма сума пари установиха и задържаха кюстендилски криминалисти
Коментари Харесай

19-годишен открадна 42 000 лв. от касата на офис в Кюстендил, и още....

Извършител на огромна сума пари откриха и задържаха кюстендилски криминалисти през вчерашния ден. Сигналът за осъществена кражба на 42000 лева от каса на фирмен офис в Кюстендил е постъпил сутринта, няколко часа по-късно чиновниците на районно управление (на МВР) Кюстиндил при извършени процесуални дейности в жилището на 19-годишен чиновник на компанията в с. Шишковци е открита откраднатата сума. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известена е прокуратурата.

Вчера кюстендилски служители на реда са открили причинители на кражба на 1 ръчна количка и чувал с въглища от къща в кв. „ Изток “ в града – 20-годишен и негов малолетен другар. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известена е прокуратурата.

Вчера криминалисти от районно управление (на МВР) Кюстендил са задържали 38-годишен мъж за владеене на наркотично вещество. При осъществената инспекция от него са конфискувани 2 опаковки канабис. Видът на опиата е открит с техническо средство. Бързо произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР