Извършени са обработки срещу заледяване във връзка с понижението на

...
Извършени са обработки срещу заледяване във връзка с понижението на
Коментари Харесай

Столичните улици са обработени срещу заледяване

Извършени са обработки против замръзване по отношение на понижението на температурите и преваляванията от по трасетата на градския превоз и съществени квартални улици на София, осведоми " Фокус ". Информацията е към 05:30 ч. тази заран.
Общо 63 снегопочистващи машини са на терен и работят във всички региони на Столична община. Обработват се пътните платна на Южната дъга на Околовръстен път, общински пътища в регионите „ Панчарево “, „ Кремиковци “, „ Нови Искър “, както и стръмни сектори.Планинските пътища на Витоша Бояна – Златни мостове и Драгалевци – Алеко са опесъчени. Към момента градският превоз се движи по нормалните си направления.
 В множеството региони на София улиците са обработени против замръзване В множеството региони на София улиците са обработени против замръзване
Във връзка със снеговалежа в множеството региони на София през нощта са направени обработки със смеси против замръзване, оповестяват от пресце...
Общината припомня на водачите да употребяват колите си оборудвани за придвижване при зимни условия и да карат деликатно със съобразена скорост. Собствениците на търговски и офис площи би трябвало да почистят прилежащите пространства на тротоарите към съответните си обекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР