Извънземният живот винаги е привличал вниманието на конспиратори, Холивуд и

...
Извънземният живот винаги е привличал вниманието на конспиратори, Холивуд и
Коментари Харесай

Черният рицар – мистичният НЛО обект в космоса или черно покривало при нулева гравитация

Извънземният живот постоянно е привличал вниманието на конспиратори, Холивуд и даже на елементарните хора. През последните няколко  седмици се удостовери, че водачи на американските Военновъздушни сили са забелязвали странни обекти в небето, някои даже са били снимани, само че към момента никой не е безапелационен дали в действителност съществуват извънземни или не. Ако имаме вяра на шумерите и техните описания за сътворението на света – явно има, а и нямаме рационално пояснение по какъв начин се ражда цивилизация от безспорната нула, само че с знания по астрономия, личен език, литература, знания в строителството и редица други научни достижения.

Да не приказваме, че техният език е и един от най-древните. Една от доста вълнуващите теории на разнообразни конспиратори е фактът, че по този начин нареченият Черен рицар, който съгласно NASA е галактически боклук, за конспираторите е галактически транспортен съд на повече от 13 000 години, който обикаля планетата. Най-вероятно и в този миг сходно изказване би изглеждало необичайно, въпреки всичко от основаването на NASA, както и Съветската база в Байконур, все някой е имал опцията да забележи доста по-рано въпросният Черен Рицар, само че на този стадий се оферират редица конспирации. Кога за първи път стартира да се приказва по тази тематика? Основните митове започват към 2017 година и множеството версии си наподобяват – илюминатите са унищожили извънземен обект, който наричали „ Черният рицар “ и откакто е развален и не може да отлети, гравитацията на Земята го притегля и остава в орбитата. Интересно е, че до този миг има няколко фотоси на този галактически обект, само че малко на брой в действителност знаят какво тъкмо е това. Как заочва цялата фикс идея за извънземните?

Легендата е малко по-стара и съгласно някои от първите откриватели, всичко стартира през далечната 1973 година Ако се върнем назад на шумерите и тяхната легенда, че божествата са просто висша раса, която идва с галактически транспортен съд, с цел да събира злато, което употребява за разнообразни технологии – забележете, че през днешния ден златото продължава да намира доста място в интегралните схеми – то можем да приемем за добра доктрина и фактът, че галактически транспортен съд е обикалял Земята още от каменната епоха. Ще открием някои доста странни рисунки в избрани местоположения, затова не е изключено да допускаме, че тогавашните първобитни хора са били впечатлени от това, което са виждали. Конспираторите от своя страна настояват, че NASA и друго организации съзнателно прикриват въпросния летящ обект.

Междувременно специалистите са по-красноречиви и декларират, че няма нищо научно или прикрито, това е просто отломка от галактически боклуци. Ако историята беше свършила до тук, то най-вероятно нямаше да я пишем, само че откакто приказваме за научни пояснения и търсенето на такива, би трябвало да се върнем обратно към XIX век и Никола Тесла. Като един от брилянтните мозъци при започване на XX век, Тесла има редица вълнуващи опити и открития. Неговата дребна лаборатория в Колорадо Спрингс разполага със свръхчувствителни антени, които можели да уловят съществено количество сигнали. Целта на Никола била да хване радио предаване от Европа, само че явно е съумял да надмине своите упования. По време на тестванията съумява да получи номеричен код и счита, че е пристигнал от някои доста интелигентни същества, като източник на сигнала е била планетата Марс.

Конспираторите не са толкоз уверени в това изобретение, съгласно тях Тесла е сбъркал и сигналът е бил прихванат от галактически спътник и за първи път е изработен опит за връзка. През 1927 година норвежкия инженер Йорген Холс прави също едно необичайно изобретение. Докато прави опити с радио талази, същият улавя серия от сигнали, които отекват като ехтене с към 3 секунди забавяне. Нарича ги дълги забавени ехтене сигнали. Такива се следят и в други случаи, само че липсва рационално пояснение за тях – въпросният феномен остава точка за конспираторите.

Според Доналд Кийхоу, Пентагонът удостоверил, че в орбитата на планетата има спътници, които не са с открит генезис. Армията по-късно дава зелена светлина на откривателите да стартират инспекция на орбитата, само че след малко проучване не откриват никакви непознати спътници. Липсата на информация стимулира множеството теоретици да засилят конспирацията си и да са сигурни, че NASA крие информация преднамерено, само че когато няма такава, какво въобще би трябвало да се скрива?

Все отново не би трябвало да забравяме, че Русия изстрелва няколко спътника през 1957 година и малко по-късно Съединени американски щати прави същото. Забелязват се странни сигнали от радарите, само че още веднъж се свързват с останките от летателните апарати, които се отделят по време на полета.  Руснаците стартират да виждат и странни обекти, които не би трябвало да бъдат над тяхната територия, до момента в който не излиза наяве, че Съединени американски щати е насочила спътници над Източния  блок,  с цел да снимат всичко  протичащо се. Кратката версия, че руснаците са уловили НЛО на радарите е прелестна, само че летящите обекти са бързо разкрити. Една година по-късно уфологът Жаки Вале твърди, че е следил и записал НЛО, което се движи в ретроградната орбита на Земята.

Ученият е бил подготвен да ги показа, само че NASA конфискува всички  записи и най-вероятно и до през днешния ден ги пази в незнаен долап, отказвайки да разяснява. През 1973 година създателят на научна фантастика Дънкън Лунан събира всички теории на едно място и ражда една от най-интересните и вълнуващи конспирации. Според него,  въпросният НЛО обект е на повече от 13 000 години и в резултат на щета е останал в нашата орбита, като понякога пуска някакви странни сигнали. За да завоюва още по-сериозно внимание, създателят декларира, че е съумял да декодира инструкциите на извънземната раса, която оповестява, че заемат звезда на име „ Епсилон Бутис “.

Славата е била огромна и само няколко месеца по-късно ще се откаже от всяка  една допустима доктрина, като този път ще отхвърля всичко споделено по-рано и най-сетне ще се постарае да изчезне напълно от светлината на прожекторите. Не е ясно какво тъкмо е уплашило Дънкън, само че най-вероятно една закана за разпространение на подправени вести e подействала добре. Историята и изкривяването на истината, в случай че въобще е имала такава, продължава да зрее до 1998 година, феновете на галактическата авантюра към този момент не имат вяра на предоставени фотоси, подозират сериозна интервенция и считат, че NASA и други галактически организации са виновни за прикриването на истината.

Най-голям песимизъм може да се открие в по този начин наречените публични фотографии на организацията. Какво обаче е тяхното пояснение за Черния рицар? Логично, най-малко преди всичко и в доста сериозен контраст. Учените настояват, че когато са строили Международна галактическа станция, частите би трябвало да дойдат от земята и редица совалки са правили заходи, с цел да оказват помощ за построяването ѝ. На станцията е донесено съоръжение, дружно с няколко термични черни покривала.

По време на една от всички галактически разходки, едното було е изпуснато, както е записано в самите радио дневници. Направени фотоси демонстрират силуета на покривалото и наподобяват ефектно. Разбира се, космонавтите нямали никакви проблеми да го снимат и да се забавляват на всички странни форми, които се образуват при нулева гравитация, само че с малко повече фикция доближаваме до доктрина на конспирациите, която няма аналог и до през днешния ден. Руснакът Сергей Крикалев, който даже не подозирал какъв брой прочут ще стане със своята снимка и по какъв начин ще се трансформира в всекидневен инфлуенсър за феновете на галактическата одиея, през днешния ден може да се гордее с триумфа си – реализиран напълно инцидентно.

Нуждата от въпросните черни покривала е ясна, електрониката би трябвало да се защищити, до момента в който се конфигурира, само че това към този момент нямало значение. Що се отнася до уловените сигнали на Тесла, множеството изследователи  се съгласяват, че най-хубавата доктрина за тази особеност е съществуването на електромагнитни сигнали, получени в резултат на интензивност на пулсари – небесен обект, за който се счита, че е бързо въртяща  се неутронна звезда,  която излъчва постоянни импулси на радиовълни и друго електромагнитно лъчение със скорост до хиляда импулса в секунда. Подобни явления се следят едвам през 60-те години на предишния век и Тесла не е имал даже опция да разбере на какво е станал очевидец.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР