Извънредно заседание на Комисията за контрол над службите за сигурност

...
Извънредно заседание на Комисията за контрол над службите за сигурност
Коментари Харесай

Изслушват шефа на ДАНС в Комисията за службите в парламента заради машинното гласуване

Извънредно съвещание на Комисията за надзор над службите за сигурност се организира в Народното събрание. На нея ще бъде ръководителят на ДАНС Пламен Тончев.

Миналата седмица в собствен отчет от Службата оповестиха, че заместник-министър на електронното ръководство Михаил Стойнов е снимал с телефона си секретния код на машините за гласоподаване. Докладът бе изпратен до ЦИК и Народно събрание, и въз основа на него Комисията забрани гласуването с машини на локалните избори в страната.

" Ще споделя цялата информация пред Комисията за надзор на службите ", сподели на влизане в постройката на Народното събрание ръководителят на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) Пламен Тончев.

Той ще бъде изслушан от депутатите " във връзка информация за неспособност за потребление на машините в изборния развой ".

" Ще проведем съвещание, ще се срещнем с всички материали, а освен с отчета. Трябва да изслушаме ръководителя на ДАНС, с цел да установим, че няма политическа интервенция в държанието на тази значима държавна организация ", сподели в събота на ексклузивен брифинг ръководителят на Комисията Бойко Рашков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР