Извънредно! Самолет се разби в Оризари, двама загинаха Областният: Видях

...
Извънредно! Самолет се разби в Оризари, двама загинаха Областният: Видях
Коментари Харесай

Написаха смъртния акт на 18-годишния Вальо

Извънредно! Самолет се разруши в Оризари, двама починаха Областният: Видях падналия аероплан и два натрупа Вижте историите на двамата починали край Оризари ВИДЕО Пилот и ученикът му се разрушиха край Оризари ОБЗОР Кметът на Оризари: Трагедията можеше да е по-страшна

Служители на кметството в село Оризаре издадоха през днешния ден смъртния акт на 18-годишния Валентин Аламански. До момента никой от околните на починалия водач Стефан Василски не е потърсил чиновниците на кметството.

18-годишният Аламански почина, откакто самолетът пилотиран от Стефан Василски, падна край Оризаре. Трагедията се разигра през вчерашния ден към 10,30 часа покрай стадиона в Оризаре. Според очевдци крилото на частния двуместен аероплан се откъснало при един от пируетите.

Пилотът на частния двуместен аероплан е бил и негов притежател. 45-годишният Стефан Василски бил обвързван с Аероклуб „ Белозем “ и живее в региона на Пловдив. И двамата починали са били фенове на летенето и самолетите. Момчето се е занимавало с авиомоделизъм и макети, а мъжът е летял постоянно със аероплан и балон.

Екипът на вестник " Марица " и Marica.bg изричат съболезнования на околните!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР