Извънредните мерки заради коронавируса не спряха сватбите в София. Само

...
Извънредните мерки заради коронавируса не спряха сватбите в София. Само
Коментари Харесай

Сватба по време на епидемия: 8 двойки си казаха да в София


Извънредните ограничения поради ковид не стопираха сватбите в София. Само през днешния ден 8 двойки си споделиха "да " в столицата, осведоми Българска национална телевизия.

В изискванията на COVID-19 Надежда и Атанас Узунови започнаха фамилния си живот с целувка през маски - по този начин, както повеляват не традициите, а ограниченията за сигурност.

 Снимка:БНТ

Атанас Узунов: Бяхме си нарекли днешната дата и взехме решение да не отлагаме това събитие, просто както се стекоха събитията. Вярвам, че ще преодолеем всичко дружно.

Празненството обаче е отсрочено за лятото

Надежда Узунова: Прибираме се и това ще бъде - това е действителното, тъй като въпреки всичко се съобразяваме с изискванията сега.

Свидетели на заветното "да " станаха трима души - кумовете и фотографът. Това изискват ограниченията за сигурност.

София Андонова - Столичен ритуален дом: Толстой е споделил: "Има ли обич човечеството ще го бъде ". Любовта се вижда и зад маската - светят им очетата. Нищо по-различно няма.

Обичайте себе си и хората към вас и живейте в естетика - това е рецепта против всички заболявания, поучава сексологът доцент Румен Бостанджиев.

Доц. доктор Румен Бостанджиев, сексолог: Ако в живота ни участва обич, в случай че ние сме вписани по един хубав, съразмерен метод, даже да попадне вирусът в нашия организъм, той няма да развие болестта.

Ще има ли бейби взрив след 9 месеца - по Коледа и Нова година - сексологът е песимистичен.

Доц. доктор Румен Бостанджиев, сексолог: Решенията на двойките да имат деца е много по-сложен развой и няма по какъв начин да предположим, че насилствената изолираност автоматизирано ще докара до основаване на повече деца, само че могат да се родят доста нови хрумвания.

Според доцент Бостанджиев е здравословно да си подсещаме, че "животът продължава ". А за двойките избрали тъкмо в този момент да чуят Менделсон е вярата, че последното горчиво нещо за тях е в чашите, а целувката постоянно е сладка - въпреки и през маска.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР