Извънболничният център към клиниката за терапия на зависимости във Видин

...
Извънболничният център към клиниката за терапия на зависимости във Видин
Коментари Харесай

Клиниката за зависимости във Видин навърши година

Извънболничният център към клиниката за терапия на зависимости във Видин навърши една година от основаването си. На европейския упоителен пазар се появяват нови субстанции, които не престават да генерират големи финансови запаси, сподели шефът на клиниката доктор Александър Канчелов.
"За страдание има нова вълна на произвеждане и корист на психоактивни вещества с доста бързо, пристрастяващо и увреждащо деяние. "
Видинската клиника обезпечава профилирана помощ на подвластни от опиати хора и такива с алкохолни, психологични и психични проблеми, показа психотерапевтът Силвия Славчева.
"Тук се лекуват огромен брой хора, които съумяха да се задържат в клиниката, да учат нови модели на държание, които да им оказват помощ да усъвършенстват качеството си на живот. "
Един от клиентите - Цветан Крумов от Видин, е твърдо решен да пребори казуса си.
"Някои хора си мислят, че да спреш е толкоз елементарно, само че това не е по този начин. Не можеш просто да се заключиш вкъщи и да пребориш казуса си. Знаете ли какво е да се събудиш заран с мисълта да откраднеш и да си осигуриш дневната доза? ", показа Цветан Крумов.
Специалистите показаха обстоен доклад за активността на видинската клиника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР