Изцяло обновен е женският пазар в София - едно емблематично

...
Изцяло обновен е женският пазар в София - едно емблематично
Коментари Харесай

Приключи обновяването на Женския пазар в София

Изцяло освежен е женският пазар в София - едно емблематично място за столицата, с над 140-годишна история. Близо 100 000 лв. са вложени в огромния ремонт, като упованията на общината са мястото да стане още по-притегателно освен като пазар, само че и като съвременна зона за почивка.

София

Имаше терзания преди ремонта дали пазарът ще резервира образа и клиентите си. Не единствено че се резервира духа на пазара и посетителите, а към този момент има растеж на визитите и нови групи от хора, които идват.

До 2 седмици тук, на Женския пазар ще бъдат инсталирани още 32 нови камери, от най-голям клас за непрекъснато наблюдаване.Така ще се увеличи сигурността на клиентите и търговците. Всеки ден през пазара минават над 60 хиляди души.

Търговците са удовлетворени от ремонта, само че се оплакаха, че след него заплащат по-високи наеми. От управлението на пазара обявиха, че наемите са въпрос на свободно договаряне.

Драгомир Димитров, изпълнителен шеф на " Пазари Възраждане ", ЕАД: Вярно, цените са високи, само че то е тъй като ние сме основали най-хубави условия за комерсиална активност. Пазарът е доста посещаван и търговците печелят най-добре.
Облагородяването на алеите край Женския пазар ще продължи. Предстоят договаряния с вложители,така че след време тук да има още заведения за хранене, пекарни и кафетерии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР