Изцяло нов скоростен път между Пловдив и Смолян ще бъде

...
Изцяло нов скоростен път между Пловдив и Смолян ще бъде
Коментари Харесай

Чисто ново пътно трасе ще свърза Пловдив и Смолян до няколко години

Изцяло нов скоростен път сред Пловдив и Смолян ще бъде построен в границите на 3-4 години. Това съобщи в Пловдив районният министър и вицепремиер Гроздан Караджов. По думите му настоящето трасе от дълго време е изчерпало своята пътна пропускливост и няма опция за разширение. Целта е до края на мандата на сегашния кабинет пътят да е пуснат в употреба.

Министър Караджов заяви, че на работна среща нощес е упълномощил на АПИ да изследва въпроса за напълно нов път Пловдив-Смолят, защото в тази дестинация трафикът ще пораства неведнъж и поради граничните пунктове към Гърция.

Иначе, през днешния ден министър Караджов бе под тепетата, тъй като пред регионалната администрация там се организира митинг на строителния отрасъл. Той бе проведен от шефа на компания ПИМК - Илиян Филипов. маститият предприемач, който е и в транспортния бранш, влезе на среща с Караджов и регионалния шеф, след което страните се оказа, че са прецизирали различията си.

Протестът на пл. " Никола Мушанов " в Пловдив бе против върнатите 12 решения на Общински съвет за промени на ПУП-ове. От сектора обявиха, че това стопира развиването на града и им връзва ръцете да работят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР