Изтребител МиГ-31 падна в Приморския край в горски масив край

...
Изтребител МиГ-31 падна в Приморския край в горски масив край
Коментари Харесай

Шести военен изтребител падна в Русия за последните 3 месеца

Изтребител МиГ-31 падна в Приморския край в горски масив край село Алексеевка незабавно след политане, заяви ТАСС. " По първични данни няма жертви и опустошения ", споделя източник. Състоянието на водачите, които са съумели да катапултират, се обяснява. " Причината за произшествието евентуално е техническа нередовност ", споделят от Министерство на защитата. 

През октомври паднаха четири самолета. На 24 октомври в Иркутск върху жилище падна образователен Су-30 поради нередовност в системата за подаване на въздух на водачите. В Ейск на 17 октомври поради разпален мотор върху къща падна Су-34. Загинаха 15 души. 

На 9 октомври край село Рогалик в Ростовска област падна Су-25. Портал 161 оповестява, че водачът е умрял. Допуска се, че казусът е бил в мотора. 

Същия ден отново в Ростовска област заради техническа нередовност Су-24 каца наложително при учебно-тренировъчен полет. Двамата водачи са катапултирали. С това загубите на МО поради механически проблеми не свършват. На 11 септември Baza заяви, че на юг е паднал боен аероплан Су-34. Не се оповестяват аргументите. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР